BoIS började matchen bättre än Brage, och fick ändå ut lite av sin höga press och kunde vinna boll på offensiv planhalva ganska ofta, men kunde aldrig riktigt utnyttja bollvinsterna. För det mesta var det 90 minuter ställningskrig ute på plan, och varken Brage eller BoIS skapade några riktiga målchanser. BoIS hade hela 8 hörnor under första halvleken, men den farligaste målchansen får nästan ändå tillskrivas ett motlägg som tvingade Rosendal i Bragemålet till en räddning.

Den andra halvleken blev en väldigt svängig och känslosam historia med 5 gula kort och ett ännu tydligare ställningskrig. Passningsspelet från både Brage och BoIS kunde varit bättre, men BoIS fortsatte att skapa fasta situationer där BoIS kom närmre och närmre vad det verkade. Bland annat nådde Krezic högst på bollen i den 70:e minuten och tvingade Rosendal till en bra räddning, Carlsson var sedan först på returen och försökte klacka in bollen in i gröten igen, men bollen gick till en ny hörna som Brage klarade. 10 minuter senare var BoIS nära igen på hörna. Bollen skarvades ner till Beqaj som spelade hem bollen till Möller som fick ett bra skottläge, men Möller sköt högt över.

Brage var inte chanslösa i den andra halvleken heller, de kom ofta på farliga kontringar där man som Brage-supporter kanske kunde kräva bättre skärpa. Men Modig, Strömberg och övriga spelare i BoIS-försvaret stod för en stabil insats och kunde hålla nollan.

Summerar man matchen var det nog ändå rättvist med ett oavgjort resultat, även om BoIS kanske var närmre tre poäng idag. Vi jobbar vidare fram till nästa match som spelas om en vecka borta mot Trelleborg.