Hej alla Boisare!

Nu har Hederskortsmedlemmar och tidigare säsongskortinnehavare från 2019 som förnyat sina kort valt sina platser inför årets säsong i Allsvenskan!

Nu är det dags för nästa omgång:

Kl.10.00 onsdagen den 18 Mars släpper vi platserna till de som köpt säsongskort för 2020, men inte hade det säsongen 2019. Vi kommer likt förra omgången genom vår biljettleverantör skicka ut kampanjlänkar till era registrerade e-postadresser. Genom länken kommer ni då kunna gå in och välja era platser. Har ni till exempel bokat 2 biljetter kan ni välja 2 platser, och har ni bokat 5 biljetter kommer ni kunna välja 5 platser, alla i ett och samma köp. Observera att när ni öppnar länken så har systemet valt plats/platser åt er, men de kan ni själva ändra genom att välja andra platser.

Då ”Först till kvarn” principen gäller uppmanar vi er att prata ihop er med de ni önskar sitta bredvid, och att ni bokar era platser tillsammans.

Länken kommer att skickas ut till de e-mailadresser som vi registrerade då ni gjorde erat köp KLOCKAN 10.00 den 18 MARS.

VI REKOMMENDERAR ER SOM KAN, ATT GÖRA PLATSVALET ONLINE GENOM LÄNKEN, DÅ DETTA KOMMER VARA DEN SNABBASTE VÄGEN ATT VÄLJA BÄSTA MÖJLIGA PLATS!

OBS!! På grund av Coronaviruset som kommer det tyvärr inte vara möjligt att välja sittplats hos oss på kontoret då vi fr.o.m. måndag 16/3 kommer att stänga Sportkontoret för yttre besök. Vi kommer dock ha stärkt bemanning vi telefon (0340-89811) mellan 10.00 – 12.00 & 13.00 – 14.00, men då vi bara har en telefonlinje in, så ber vi om tålamod. Det går också bra att maila oss på biljett@boisfc.nu då vi kommer bevaka den mailen extra noga under dagen, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet. Skulle det vara problem med länken, så går det också bra att ringa vår biljettleverantör AXS, direkt via deras callcenter 0771 45 46 00

När alla som redan köpt sina säsongskort på sittplats gjort sina val, så kommer eventuellt kvarvarande biljetter att släppas. När/om det blir så kommer vi att gå ut med på hemsidan samt sociala medier. Säsongskort till ståplats går nu att köpa via nätet igen. Mer info om vad som händer med de Allsvenska matcherna med tanke på Corona, kommer högst troligen att meddelas under kommande vecka.