Varbergs BoIS fortsätter att imponera och överraska! Efter ett ställningskrig de första 45 växlade BoIS upp och kunde till slut vinna med 3-0 över Brommapojkarna.

De första 10 minuterna kom BoIS inte in i matchen ordentligt, Brommapojkarna öppnade klart bäst och hade redan efter 4 minuter en frispark i ett farligt läge då August Strömberg hamnat utanför straffområdet med bollen i händerna.

Om första kvarten var jobbig för BoIS skulle den inte bli bättre när den kröntes med att kapten Jesper Modig fick byta efter en befarad skada i baksidan. Hampus Zackrisson ersatte oc

Varberg åt sig dock in i matchen och skapade ett par lägen innan halvtidsvilan. Den bästa chansen hade Robin Book efter att Astrit Seljmani frispelat honom. BP-målvakten var snabbt ute och kunde rädda till hörna.

0-0 stod sig halvleken ut, och det kunde egentligen stå både 1-0 och 0-1 på resultattavlan.

I den andra halvleken skulle BoIS vakna på riktigt och skapade ett gäng bra chanser i inledningen. Seljmani var nära att nicka in en hörna, men målvakten stod för en riktigt bra räddning.

På tal om bra räddningar skulle August Strömberg verkligen visa upp sig efter en timmes spel. Brommapojkarna fick in bollen till en fri spelare på målgårdslinjen, men Strömberg var med på noterna och stod för matchens bästa räddning.

Sju minuter senare skulle Judel och Vrål spelas för första gången. På en långboll kom Beqaj och En BP-spelare i en nickduell – bollen skarvades av vad som såg ut att vara en BP-spelare fram till en fri Seljmani som kyligt lyfte bollen över målvakten och in i mål.

Två minuter senare vann BoIS boll högt upp i banan och Perparim Beqaj spelade fram Daniel Krezic – Krezic gjorde det han gör bäst och placerade in bollen i mål till 2-0. Drömminuter för BoIS.

Ett lite skärrat BP kom inte fram till några egentliga farligheter därefter, inbytte Linner kom till skott där August räddade till hörna som BoIS fick undan.

I den 77:e minuten fick Seljmani göra sitt andra för dagen. BP hade lyft upp sitt lag och Seljmani kom en mot en mot en BP-försvarare. Seljmani bröt inåt och placerade in 3-0 och satte verkligen punkt för matchen.

BP klarade inte av att skapa en forcering utan BoIS höll undan och höll även nollan för andra gången i år. Nu väntar två bortamatcher mot Brage och Västerås innan vi tar emot Dalkurd den 11 maj. Varmt välkomna då!