Jakten på årets första trepoängare fortsätter. Gabriel Altemark-Vanneryr vill känna segersötman mot IK Frej på lördag.

– Vi är på rätt väg, tycker anfallaren.

Varbergs BoIS har bjudit upp till hård kamp under inledningen av säsongen men är fortfarande vinstlösa efter tre omgångar. Detta efter oavgjort mot Helsingborgs IF och Dalkurd FF samt förlust mot Örgryte IS.

– Vi hade hoppats på fler poäng. Om vi hade suttit några av de avgörande lägen hade vi vunnit matcherna, menar Gabriel Altemark-Vanneryr.

Varbergs BoIS hade släppt in fem mål innan matchen mot Dalkurd. Något har rättades till och utbringade i en hållen nolla.

– Vi har släppt in tre mål på fasta situationer, vilket är mycket på tre matcher, men vi har rättat till det. Nu har vi fått till en bra defensiv, så nu ska vi bara se till att göra mål framåt. Då kommer det bli riktigt bra, påpekar Altemark-Vanneryr.

Altemark-Vanneryr är mållös efter tre matcher men har bidragit väldigt mycket framåt.

– Jag har fått agera lite mer framspelare och inte fått några givna lägen. Och de lägen som jag har fått, då har jag blivit nedriven och fått straff. Det får jag vara nöjd med, säger han och vet att hård jobb lönar sig.

– Om jag gör det hårda jobbet så kommer lägena att komma och bollen sitta där.

I hemmapremiären mot Helsingborgs IF gjorde Altemark-Vanneryr sin första match på Påskbergsvallen sedan återkomsten. Vilket var efterlängtat.

– Det kändes som hemma på planen. Jag har många fina minnen härifrån så det är bara glädje att gå ut och spela, konstaterar anfallaren.


Varbergs BoIS upplevs bäst på plats. Kom och heja fram laget till tre poäng mot IK Frej på lördag. Du köper din biljett via denna länk.