Det blev förlust mot IK Brage under lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till slut 1-0 till hemmalaget efter att Brage tagit ledningen i den 70:e matchminuten.

Första halvlek var relativt chansfattig. För BoIS var matchen under kontroll under stora delar, Brage hade egentligen bara en högklassig chans under första halvlek när Robbin Sellin stormade fram längs högerkanten och spelade sig fram till ett skottläge. Pyzdrowski stod då för en vass fotparad ut till hörna.

BoIS kom till två bra lägen under första halvlek, Teddy Bergqvist fick första chansen efter en bra passning av Albert Ejupi som var tillbaka från skada. Teddy kom in till vänster om Bragemålet, men skottet blockerades tyvärr ut till hörna. BoIS avslutade första halvlek med en riktigt högklassig chans när Joel Palmquist kom fri mot målvakten. Joel kom dock lite för nära den utrusande målvakten och försökte med en dragning. Brage-keepern var med på noterna och fick ut bollen till hörna.

Andra halvlek liknade den första, BoIS hade bra kontroll på tillställningen och hade betydligt mer boll än Brage. Bolltempot saknades däremot en aning och Brages tighta försvarsspel var svårt att hitta igenom. Brage skapade en del hörnor, dock utan resultat.

Målet kom som sagt i den 70:e minuten när Markus Astvald kom fram längs högerkanten och väggspelade sig fram till ett skottläge. Skottet var hårt mot den bortre stolpen och en utsträckt Pyzdrowski såg bollen gå precis förbi handskarna och in i mål.

Efter Brages ledningsmål fick BoIS ett bättre tryck på Brage. Pontus Almqvist, Albin Skoglund och Eddie Tran blev alla tre inbytta och det var den förstnämnde, Almqvist, som fick BoIS bästa chans i slutet av matchen där han efter lite trassel i straffområdet kom till skott. Tyvärr för BoIS räddade Rosendal i Bragemålet och den femte raka uddamålsförlusten var ett faktum.

BoIS nästa match spelas den 19 Juni när Helsingborgs IF kommer till Påskbergsvallen. Då är alla hjärtligt välkomna att heja fram tre väldigt efterlängtade poäng!