BoIS åkte hem från dagens bortamatch i Ryda Hallen mot Norrby IF med en i slutändan bekväm 4-1 seger. Men det var Norrby som startade piggast och skapade en hel del oreda för BoIS de första 20 minuterna och de tog då också ledningen med 1-0 efter tveksamt försvarsspel och en konstig studs i straffområdet.

Vi sprang otroligt mycket allihop, men vi sprang fel, säger Jocke. Vi fick hade lite problem att få tag på dem i början.

BoIS åt sig dock sakta med säkert in i matchen och innan halvlek hade Astrit utjämnat till 1-1 och Krezic höll sig framme på Astrits missade straff och slog in 1-2.

Vi visade bra attityd och inställning och jobbade oss in i matchen. Det är ju lätt att slå sig lite till ro efter en sådan match som vi gjorde mot Malmö i tisdags, men grabbarna visade bra vilja. Förutom de första 20 som Norrby gjorde bra, så kontrollerar vi matchen.

1-3 kom ganska tidigt i andra halvlek och det var Monday som prickade krysset från straffpunkten.

Till skillnad mot matchen mot Malmö FF så gjorde BoIS idag ett antal byten. Efter pausvilan byttes Modig in tillsammans med Sebastian Möller & Albin Winbo. Femton minuter in i andra halvlek kom nästa byte och det var då Alibek Aliev som kom in och gjorde sina första matchminuter på väldigt länge. Han spelade också fram Alexander Johansson (som byttes in samtidigt) till 1-4 efter ett fint anfall. Ett resultat som stod sig matchen ut. Med 15 minuter kvar fick även Erion Sadiku & Adama Fofana spelminuter i detta ”genrep” inför matchen mot Hammarby i Svenska Cupen 24/2.

Riktigt roligt och positivt att se var att alla som byttes in idag gjorde det väldigt bra och det är så gott som överbetyg på alla inhoppare. De visade verkligen att de vill vara med och fajtas om plats i startelvan.