“-Vi vill fortsätta att bidra till att Varbergs BoIS kan fortsätta att utvecklas både sportsligt och kommersiellt oavsett årets utfall. Vi tror på BoIS!”  säger Mikael Jönsson, Cashbuddy

Mikael Jönsson berättar om hur samarbetet med Varbergs BoIS successivt utvecklats:

” Cashbuddy AB har investerat stort i BoIS i många år. Vi kan med glädje se resan man gjort de sista åren både vad gäller ekonomikontrollen och idrottsmässigt. Vi vill fortsätta att vara med på den resa där två av kommunens starkaste varumärken utvecklas tillsammans och verkligen sätter Varberg som stad på kartan. För Varberg är detta helt otroligt att ha ett lag i högsta serien och vi ser det som en självklarhet att stötta idrotten, för att det ger tillbaka till våra barn. Vi hoppas verkligen att Varbergarna, företagen samt kommunen inser vilket värde detta har för staden och att alla stöttar och hjälper till så mycket man kan”.

Lars Karlsson, ordförande i Varbergs BoIS:

”Vi är väldigt glada över att Cashbuddy väljer att fortsätta att satsa stort och utöka sitt engagemang med oss. Ända sedan Cashbuddy kom in som partner har vi arbetat nära varandra för att tillsammans utveckla vårt samarbete. För oss är det ett skönt och viktigt besked att kunna meddela att vi redan nu säkrat upp vår Diamantpartner inför säsongen 2021. Det ger oss trygghet, långsiktigt och möjligheter att satsa vidare mot att befästa vår position som elitklubb inom svensk fotboll”


För mer information vänligen kontakta:

Mikael Jönsson, Cashbuddy AB, ägare

Lars Karlsson, Varbergs BoIS, Ordförande
Telefon: +46 70-569 74 25 E-post:
Lars@boisfc.nu