Sportvarumärket Craft inleder ett nära samarbete med succéklubben Varbergs BoIS. Efter åtta år i Superettan har den halländska föreningen gått upp i Allsvenskan och siktar nu på att tillsammans med Craft etablera sig i högsta serien.

”Det känns fantastiskt roligt att samarbeta med en allsvensk nykomling”, säger Stefan Persson, VD på Craft. ”Vi har satsat hårt på vår Teamwear-kollektion och på kort tid lyckats etablera oss på högsta nivå med samarbeten med flera stora klubbar över hela Europa. Det ska nu bli mycket spännande att även få vara en del av Varbergs satsning nationellt och förhoppningsvis på sikt även internationellt.”

Det nytecknade samarbetet mellan Craft och Varbergs BoIS innebär att Craft levererar matchställ, träningsplagg och klubbkläder till föreningens herr-, dam och ungdomslag.

”Vi är otroligt nöjda att få samarbeta med Craft! Deras utbud och kvalitet är ledande inom idrottskläder. Dessutom gillar vi att de väljer oss som samarbetspartner för de är före sin tid med mycket.”säger klubbchefen Dan Skogman.

Samarbetet är på fyra år och sträcker sig över säsongen 2023.

 

För mer information vänligen kontakta:

Daniel Högling, Craft Product & Marketing Director

Telefon: +46 33 7223385 E-post: daniel.hogling@craft.se

Dan Skogman, Varbergs Bois Klubbchef
Telefon: +4673-026 20 52 E-post: Dan@boisfc.nu

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och utrustning för uthållighetssporter och lagidrotter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa tränings- och tävlingsplagg i högsta klass.