Nu är det äntligen dags för Varbergs BoIS damlag att göra debut i Div 3. Första matchen spelas utan publik borta mot Norvalla söndag 14/6 följt av hemmamatch 17/6 mot Lerkils IF. En tredje match mot Stafsinge IF 26/6 hinner man med innan det blir sommaruppehåll.

Tycker att det har sett bra ut på träningarna under den evighetslånga försäsongen så det ska bli spännande att äntligen få mäta sig mot andra och se var vi står. Tjejerna ska ha en stor eloge för att de har hållit uppe engagemang och intensitet under den långa perioden utan matcher. Nu ska det bli skönt att komma igång! säger tränare Linda Nöjd

Vi vill påminna om att alla matcher tillsvidare är publikfria! Endast de som är nödvändiga för att genomföra matchen är tillåtna på matchområdet. Vi hoppas att alla respekterar detta så det inte blir några bakslag och att man tvingas pausa serierna igen p.g.a obehörig publik i anslutning till matcherna. De flesta matcher kommer att streamas live av hemmalaget via appen “Min Fotboll” där man kan välja att följa sitt favoritlag.