Han var en av BoIS stora utropstecken under hösten. När han kom till BoIS från Oddevold i somras fick han i början nöja sig med att göra ett par inhopp, där han bland annat gjorde mål i 4-0-segern mot Norrby. Men när han fick chans från start mot IK Brage i årets sista match tog han sin chans.

Det blev mål direkt mot Brage och därmed behöll han sin plats i startelvan. I kvalet gjorde han sedan ett av de två viktiga bortamålen i Oskarshamn, samtidigt som han stod för en fin insats hemma mot Oskarshamn när Superettanplatsen säkrades.

Daniel Krezic har nu skrivit på ett tvåårsavtal och kommer tillhöra BoIS fram till och med säsongen 2020.

Du har ju redan varit här ett halvår, hur har de första månaderna varit för dig?

Framförallt har de varit väldigt lärorika. Jag har fått känna på hur det är på elitnivå och fått utvecklas mycket som spelare. Jag har också kommit in väldigt bra i laget och även i spelet de sista veckorna, så det har varit väldigt kul!

Nu blir det två år till med BoIS, hur känns det?

Det känns skitbra. Det är något jag har strävat efter i många år nu, att komma upp till elitfotbollen. Jag har fått kämpa hårt i division 1 i två och ett halvt år, men nu är jag äntligen här och det känns skönt att det är klart.

I kvalet var du en av de som klev fram och gjorde även mål, hur var det att spela de matcherna? 

Det är roliga matcher att spela. På förhand är de kanske lite ångestfyllda med lite nedgående form och att man verkligen inte vill åka ur. Men det är matcher som betyder något som är roliga att spela och jag kanske höjer mig själv i sådana matcher.

Vad har du för förväntningar på säsongen 2019?

Jag har höga förväntningar. Framförallt att vi hamnar högre upp i tabellen än i år. Det är många kvar från denna säsongen och vi har ju byggt på detta laget i ett år redan, så ett år till så kan det bara bli bättre.

Varbergs BoIS är mycket glada över att Daniel valt att skriva på för BoIS. Vi säger stort grattis till Daniel och önskar honom lycka till under den kommande säsongen!