[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Varbergs BoIS bygger för framtiden och är ständigt ute efter att utvecklas – både på och utanför fotbollsplanen. Nu tas ytterligare kliv mot visionen 2025.

Säsongen är över på fotbollsplan men arbetet utanför fortsätter på högvarv. För två veckor sedan tog Michelle Babic över rollen som marknadschef efter Martin Strömberg.

– Jag har varit med i fotbollsvärlden ett tag nu och är smittad av passionen som finns inom sporten. Jag har en förståelse för hur fotbollen och sponsringen utvecklas i dag och kommer in med lite nytänk. Det behövs mer företagstänk i det svenska föreningslivet, säger Michelle.

Som marknadschef kommer fokus vara på försäljning, marknadsföring, evenemang och CSR.

Vi är en liten organisation som kommer hjälpas åt för att bygga upp något fantastiskt och långsiktigt. Vi vet vad vi vill, har en tydlig vision och alla börjar sträva åt samma håll inom organisationen. Nu  vill vi få med oss hela Varberg så att vi tillsammans kan visa vilka vi är, står för och helt enkelt sätta Varberg även på fotbollskartan. Potentialen är stor i den här staden så låt oss göra det här tillsammans, säger hon.

Och under förra veckan presenterades Kujtim Bala som klubb- och sportchef.

– Jag är otroligt stolt och tacksam över att ha fått det här förtroendet, säger Kujtim och fortsätter:

–  Vi har en dröm om att nå fotbollens finrum och 2018 blir säsongen då vi sätter grunden både på och utanför fotbollsplanen. Vi har en fantastisk ungdomsverksamhet som vi ska koordinera ihop på ett tydligare sätt med A-lagsverksamheten. Vi vill att staden ska känna gemenskapen och delaktigheten till klubben för, trots allt, så är vi Varberg stadsklubb och det kommer vi bära med allra största ödmjukhet och samtidigt stolthet.

Närmast i arbetet väntar rekrytering av tränare.

– Processen är igång för fullt, säger Bala.

Sedan tidigare är Torbjörn Andersson och Pontus Andersson kvar i organisationen och fortsätter sitt arbete med administration, kommunikation och media.

Har ni några frågor, vänligen kontakta ansvarig person för ert ärende – kontaktuppgifter finner ni här.
[/av_textblock]