Stanisic byttes in som defensiv innermittfältare i den senaste mathcen mot IFK Värnamo, och fick kröna sitt inhopp med ett mål. I kvällens derby väntar ett toppjagande HBK som i den senaste matchen mot BoIS kapitaliserade på BoIS-misstag i den första halvleken. Trots ett spelövertag från Varberg och en fin upphämtning från 0-3 till 2-3, orkade inte BoIS ändra fram. Inför dagens match menar Oliver att det bara är att inte vika ner sig och köra 110%.

Om vi börjar med att gå igenom matchen mot Värnamo, vad tyckte du om matchen?

Det var en lite spänd match. Både i huvuden och i ben och kroppar. Kom inte helt rätt in i det och vågade inte fullt ut. Men en kämpainsats, och det var ingen som vek ner sig iallafall. Vi skulle ju fått med oss tre poäng, men det blev som det blev och domaren fick stå i centrum, tyvärr. Men vi tar ändå med en en positiv känsla och ett derby är alltid ett derby. Det lever sitt egna lilla liv.

Du fick hoppa in i en lite ovan position på mittfältet då, hur kändes det?

Ja precis. Fick ju spela 35 minuter där ungefär. Jag tycker väl jag gjorde ett godkänt inhopp. Jag försökte bara ge så mycket energi som möjligt när jag kom in.

Mål fick du ju göra också!

Ja, precis! Det är inte alltid, men ibland händer det!

Hur har träningsveckan varit fram till matchen?

Den har varit bra! Det är ju fullt fokus här nu, där det känns som att man spelar någon slags final varje match. Det gäller att träda fram. Det är ju de här matcherna som är roligast att spela. Sen om man spelar för att gå upp eller för att rädda sig kvar det är en annan sak, men det en final i vilket fall som helst, och det är alltid kul att spela!

Vad minns du av HBK sen senaste matchen?

Jag har ändå positiva minnen från den matchen. Vi skänkte bort målen i den matchen. Sen spelade vi ändå upp oss och dominerar matchen i vissa fall. Så resultatet speglade inte matchbilden om man säger så. Men när man ger bort mål så är det ju svårt att vinna matcher. Men idag är en ny match och idag ska vi inte skänka bort några förhoppningsvis.

Vad tror du kommer krävas för tre poäng idag?

Som i varje match. Det är 110% som gäller och man får inte vika ner sig. Förutsättningarna är ju att det regnat väldigt mycket, så vi har antagligen en ganska mjuk plan och det kan bli lite grisigt. Så att spela cyniskt när det väl gäller och att ha huvudet med sig hela tiden. Det är ingen som förväntar sig att vi ska komma och ta tre poäng, så vi har inget att förlora. Det är bara släppa allt och gasa på så hoppas jag att det går vägen.