2019 går mot sitt slut och vi kan summera ett fantastiskt BoIS-år med bl.a uppflyttning till division 3 för damlaget och en Allsvensk plats för herrseniorerna som kronan på verket.

Nu infinner sig en välbehövlig julvila för föreningens ledare o spelare samt kontoret som stänger ner för att åter öppna tisdag 7/1. Önskar ni köpa säsongskort gör ni det enklast här på hemsidan https://www.boisfc.nu/sasongskort-2020/  På hemsidan hittar ni också specifika kontaktuppgifter till personalen som svarar på mail i den mån vi hinner under vår ledighet.

Det är många som har del i att detta BoIS- år slutade med de framgångar som det nu gjorde. Utan alla härliga kämpar på och utanför planerna så hade det inte varit möjligt. Spelare, ledare, sponsorer, volontärer, publik, föräldrar, kanslipersonal, styrelse och en massa andra härliga grönsvarta hjärtan. Listan hade kunnat göras oändlig.

När det gäller herrlaget så vill de passa på att skicka ett litet extra tack till alla fina spelare som lämnat oss efter detta fantastiska år! Ett lag består av en stor grupp människor vars insatser behövs under en lång säsong. Även om alla inte hamnar på förstasidan i lokalbladet så bidrar hela gruppen  till framgången. STORT TACK till Eric Zetterberg, Vuk Lugonjic, Matt Pyzdrowski, Nahom Girmai, Robin Book, Rebin Asaad, Perparim Beqaj, Tobias Carlsson, Axel Olsson och Thierry Zahuii. Vi önskar er alla ett stort lycka till framöver i era framtida karriärer.

Herrseniorerna vill också ge en extra julkram till de som jobbat kring laget under året. Såsom Bosse Massör, Bosse lagledare, Kalle läkare, Jasmine sjukgymnast, Emma sjukgymnast, Milovanovic forwards-tränare, Freddan Ass Coach, Anders materialare, Gert sportsdirektör, Gunnarsson målvaktstränare, Matt målvaktstränare, Bodo busschaufför, Styrelsen och ALLA andra runt klubben som bidrar med stort engagemang.

Med det så önskar vi alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt Allsvenskt År!