DSC_0046

BoIS förlustfria svit är bruten i och med förlusten mot GAIS på måndagskvällen. Ett smått galen och händelserik match slutade 4-2 till hemmalaget. Göteborgarna inledde målskyttet i den 6 min med ett lobbskott från ca 35 meter. I den 33 min ökar de sedan på till 2-0, på en snyggt slagen frispark. De tre sista minuterna av halvleken avslutades med målfest. I 43 min reducerar BoIS genom Nsima Peter, GAIS gör 3-1 i 44 min och BoIS avslutar med att reducera ännu en gång i 45 min, denna gång genom Mats André Kaland.

I andra halvlek hände inte lika mycket målmässigt, men det blev händelserikt på andra sätt. Bara fem minuter in i halvleken fick GAIS Craig Hendersson syna det röda kortet efter en stökig situation. Med en man mer pressade BoIS på för en kvittering men GAIS lyckades hålla undan, och kunde istället avgöra matchen i 85 min med ytterligare ett mål på frispark. På övertid fick GAIS ytterligare en man utvisad.

-Vi har en del skott och pressen är hård men vi har inte riktigt kvalitén idag att sätta dit bollen, sa Jörgen Wålemark på presskonferensen.

Nästa match är mot AFC United på söndag 31/7 kl 15.00 hemma på Påskbergsvallen.

DSC_0127

Mats André Kaland stod för ett mål och en assist.