Hampus Bohman lämnar Varbergs BoIS, då han kommit in på en utbildning som kommer ta upp mycket av hans tid. Hampus kom till Varberg inför denna säsongen från Ljungskile. Hampus spelade 13 matcher i superettan för BoIS, och tillhört matchtruppen vid alla matcher förutom en.

Ja, det är ju såklart väldigt tråkigt. Men samtidigt så har jag kommit in på en utbildning på Sälj- & Marknadshögskolan, och jag kände att det kommer ta upp väldigt mycket tid. Det, i kombination med att jag tappat lite glädje och motivation till fotbollen. Och finns inte den glädjen kvar så kände jag att det kanske inte är lönt att fortsätta. Det är ju ändå såpass viktigt när man lägger ner så mycket tid. Så jag pratade med Jocke, och så som det har varit nu de senaste matcherna så kom vi överens om att bryta kontraktet, säger Hampus.

Det känns såklart segt att lämna laget på ett sätt, men jag känner att jag behöver tänka på mig själv lite. Jag hoppas verkligen att de kommer lösa kontraktet, och det tror jag också att de gör, avslutar Hampus.

Varbergs BoIS vill passa på att tacka Hampus för hans tid i BoIS och önska honom ett stort lycka till i framtiden!