Imorgon klockan 12:00 släpper vi säsongskortsförsäljningen! Du kan redan idag gå in och kika på infon, du hittar en ny flik i menyraden som heter säsongskort 2018. Där hittar du information, priser, svar på möjliga frågor, samt en guide för hur du köper ditt kort på webben!

Du köper ditt säsongskort enklast på webben, annars kan du alltid skicka ett mail till info@boisfc.nu, så hjälper vi dig!

Du kommer sedan kunna hämta ut ditt säsongskort hos BoIS second hand-butik på södra näs. Adressen dit är Ägovägen 6, och har öppet onsdagar 14:00-18:00 och lördagar 09:30-13:00. Det kommer att komma upp information på hemsidan när korten finns för uthämtning. Köper du ditt kort på webben kommer du även att få ett mail skickat till dig när kortet finns för uthämtning. När du genomfört ditt köp på webben får du ett bekräftelsemail skickat till dig, ha denna bekräftelse med dig, ihop med legitimation när du hämtar ut ditt kort.

Jag hade säsongskort 2017, hur förnyar jag mitt kort?
Du som haft säsongskort på sittplats under 2017 ska ha fått en faktura hemskickad till dig där du kunnat betala och förnya ditt säsongskort, har du inte fått detta så kan du skicka ett mail till info@boisfc.nu så hjälper vi dig, alternativt att du genomför ett nytt köp på varbergsbois.ebiljett.nu direkt. Om du har haft säsongskort på ståplats är det enklast att bara genomföra ett nytt köp direkt.