Säsongen 2019 är över och det har nu blivit dags att starta säsongskortsförsäljningen inför den Allsvenska säsongen 2020! Det kommer bli en historisk säsong, med lag som Malmö FF, IFK Göteborg, AIK, Hammarby och de Svenska mästarna Djurgården som kommer att besöka Påskbergsvallen nästa säsong. Med ett säsongskort har du alltid samma plats, du sparar en slant och du stöttar våra grönsvarta killar från läktaren. Ert stöd gör skillnad! 

Säsongskorten släpps imorgon, tisdagen den 3 december. Alla som har haft säsongskort på sittplats 2019 har antingen fått ett brev eller ett mail om hur de går till väga för att förlänga sitt säsongskort. På grund av renoveringen av Påskbergsvallen kan vi inte lova att ni kan behålla exakt samma plats som ni haft tidigare. De som har haft säsongskort 2019 och förnyat sitt kort kommer dock få välja sina platser först. Om du hade säsongskort på ståplats 2019 är det bara att köpa ett nytt ståplatskort då renoveringen inte påverkar på ståplatserna på samma sätt. Mer info finns här nedan.

Hade du ett säsongskort förra året men inte fått någon information om hur du ska förlänga det? Skicka ett mail till biljett@boisfc.nu.

PRISER

Säsongskort
Vuxen
Sittplats: 2650 kronor
Ståplats: 1650 kronor
Säsongskort
Pensionär
Sittplats: 1950 kronor
Ståplats: 1350 kronor
Säsongskort
Ungdom (13-18 år)
Sittplats: 1450 kronor
Ståplats: 900 kronor

VANLIGA FRÅGOR

Hur blir det med min plats jag hade förra året?

På grund av renoveringen kan vi inte garantera er exakt samma plats som förra året. Ni kommer dock få förtur i att välja plats inför den nya säsongen.

Hur väljer jag plats?

När vi vet exakt hur arenan kommer se ut kommer vi att skicka ut en länk till er e-postadress. Via länken kommer ni att kunna hämta ut er sittplats. Länken kommer att skickas ut till de som haft säsongskort 2019 före den skickas ut till de som köper sitt säsongskort för första gången.

Hur köper jag mitt säsongskort på webben? 

– Köpa säsongskort på webben är superenkelt! Surfa ut på varbergsbois.ebiljett.nu, och följ sedan stegen i webbutiken.

Kan jag köpa mitt säsongkort på något annat sätt än på webben?

– Det går alldeles utmärkt att köpa ditt säsongskort på andra sätt än på webben! Du är välkommen upp till kontoret på Mentorsvägen 12 på vardagar 10-12 & 13-14, så hjälper vi dig.

Du kan även göra en bankgirobetalning till 5350-0344. Du betalar du in enligt priserna ovan och märker betalningen med:

Önskat typ av säsongskort (Sittplats, ståplats / Vuxen, pensionär, Ungdom)
E-postadress

Om du har några frågor om betalning kan du skicka ett mail till biljett@boisfc.nu eller ringa till kontoret under kontorstimmarna 10-12 & 13-14 på vardagar.

Vad ingår i säsongskortet?

– Samtliga Allsvenska matcher som Varbergs BoIS spelar hemma på Påskbergsvallen.

När får jag mitt säsongskort?

Säsongskorten kommer att levereras i mars. Det kommer mer information om leverans när det börjar närma sig.

Har du några frågor om leverans, vänligen skicka ett mail till biljett@boisfc.nu.