dsc_0069

Matcherna kommer tätt nu. Vinst senast mot Åtvidaberg i fredags och i dag är det dags för match igen. BoIS tar emot Dalkurd FF hemma på Påskbergsvallen. BoIS har startat en ny fin svit och har tre raka segrar. En som bidragit starkt till det är unge Joel Palmqvist, 21-åringen från Onsala har fått spela från start i de tre senaste matcherna. Med Joel har BoIS fått in fart och kreativitet i anfallsspelet.

Joel kom till BoIS inför förra säsongen från Onsala i div 4, och hade då som mål att vara med på bänken så många matcher som möjligt och att få göra några inhopp. -Jag var inställd från början att det skulle ta tid att anpassa sig till träningar och tempot, säger Joel som haft tålamod och bidat sin tid. Inför denna säsongen höjdes målsättningen till att få mer speltid än förra året. -Det har gått över förväntan, säger Joel som efter några inhopp i våras fick chansen från start i matchen mot ÖIS för några veckor sedan. Där stod han för en imponerande insats som inneburit att han fått fortsatt förtroende av tränare Wålemark.

Fyra poäng skiljer lagen åt till Dalkurds fördel. BoIS har alltså chansen att knapra in på avståndet till fjärdeplatsen med en vinst i onsdagens match.

Truppen: Peter Dahlberg, Pär Asp, Ivan Näsberg, Elias Andersson, Arbios Mzi, Peter Nyström, Mats André Kaland, Eric Nilsson, Anton Liljenbäck, Nsima Peter, Joakim Lindner, Sebastian Crona, Karl Söderström, Joel Palmqvist, Thomas Boakye, Victor Nilsson, Andreas Aalbu, Joakim Wulff.