[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Oavgjort mot IFK Värnamo och vinst över GAIS. Nu avslutas veckan med bortamatch mot IF Brommapojkarna på Grimsta IP.

Det har varit en intensiv matchvecka för Varbergs BoIS med två matcher på fem dagar. Varbergs BoIS har plockat fyra poäng – oavgjort mot IFK Värnamo och vinst mot GAIS – från matcherna. Något som glädjer huvudtränaren Jörgen Wålemark.

– Jag är hittills nöjd med veckan, men framför allt glad över matchen mot GAIS. Vi gjorde många mål så det är glädje i hela truppen.

Mellan matcherna har lättare träning stått på agendan. Just för att återställa energin.

– Spelarna ska komma ut avslappnande. Det är viktigt. Då brukar det bli bra resultat, säger Wålemark.

Nu avslutas veckan med bortamatch mot serieledarna IF Brommapojkarna. Ett lag som har öppnat starkt med sex segrar, en oavgjord och en förlust under säsongsinledningen.

– Vi har nollställt oss efter senaste matchen. Vi har ödmjukheten och vet att en stentuff match väntar. Vi känner oss i bra form så det kommer bli en toppmatch i Superettan, säger han.

Mittbacken Pär Asp drog på sig sitt tredje gula kort mot GAIS och är avstängd mot IF Brommapojkarna. Truppen är skadefria i övrigt och redo för spel.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Matchinformation’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
När: Lördag 20 maj.

Plats: Grimsta IP.

Avspark: 18:00.

Se matchen på C More eller följ liverapporteringen på Twitter.
[/av_textblock]