Imorgon ställs BoIS mot IK Sirius på Övrevi IP. Sirius, som förra helgen spelade oavgjort mot Östers IF. För BoIS gäller det att ta tre poäng imorgon om chansen att gå vidare från gruppen ska finnas kvar.

För Jocke Persson och spelartruppen har fokus under träningsveckan legat på detaljer, både offensivt och defensivt som behöver förbättras från Göteborgsmatchen. Persson vill se en större mix mellan possessionspel kontra djupledsspel beroende på hur motståndarna agerar, och att laget ska kunna hitta en kortare väg till mål. Han vill även se ett modigare och piggare försvarsspel mot Sirius jämfört med mot Göteborg.

Annars är känslan inför morgondagens match bra enligt Persson. Tränarparet tycker att de fick bra svar mot Göteborg. Att de kunde stå upp i 90 minuter, även om tanken på vissa spelare inte räckte hela vägen. Truppen är mer eller mindre full, där bara Bohman saknas med en mindre blödning i baksida lår.

Sirius kommer till Varberg med en skadedrabbad trupp, så hur de kommer ställa upp är lite osäkert. Det Persson vet är att det är ett väldigt bollskickligt lag, med många individuellt duktiga spelare. Några detaljer i hur de ska hota uppsalalaget vill han inte gå in på, men säger att det finns två, tre planer på hur de ska hota dem, men poängterar vikten av att anpassa sig efter hur Sirius spelar.

Imorgon gäller det alltså, vinst behövs för att kunna gå vidare från gruppspelet. Om det blir vinst, det får vi se klockan 15:00 på Övrevi IP. Kom ut och heja fram BoIS då!

Truppen inför morgondagens match ser ut som följer:
#1 Matt Pyzdrowski
#33 Albin Svensson
#3 Hampus Zackrisson
#5 Sebastian Möller
#7 Perparim Beqaj
#8 Albert Ejupi
#9 Albin Skoglund
#10 Gabriel Altemark-Vanneryr
#11 Nahom Girmai
#14 Axel Olsson
#15 Oliver Stanisic
#17 Jakob Bergman
#18 Joakim Lindner
#20 Liam Munther
#21 Eddie Tran
#24 Hampus Danielsson
#27 Teddy Bergqvist
#68 Elmin Nurkic