[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Varbergs BoIS ställs inför ännu en tuff utmaning när serieledarna Dalkurd FF gästar Påskbergsvallen.

Varbergs BoIS har inte rosat marknaden på bortaplan under säsongen. I senaste matchen mot Helsingborgs IF på Olympia kommer ytterligare en förlust. Denna gång med 2-0.

– Det var en tuff bortamatch och vi kommer inte upp i någon maxprestation. Vi måste bli effektivare och komma till bättre chanser mot Dalkurd, säger huvudtränaren Jörgen Wålemark.

Det är annat på Påskbergsvallen, där Varbergs BoIS har inkasserat sju vinster. Något som ingjuter självförtroende inför hemmamötet med Dalkurd FF – som tillhört toppen under hela säsongen.

– Vi har allt annat vinna. Vi är starka och stabila på Påskbergsvallen. Det ska vi visa hela säsongen ut, säger Wålemark.

Karl Söderström håller med.

– Vi har ett bra självförtroende på hemmaplan med publiken i ryggen. Vi har höjt mot oss mot de bra lagen. Speciellt på hemmaplan, säger han.

Med sex omgångar kvar går Superettan in i ett ovisst men spännande skede.

– Vi ska göra en bra arbetsinsats i varje match. Varje poäng blir viktig. Tar man en seger går man upp en position, likadant om man förlorar. Vi har inställningen till varje match som en cupfinal, säger Wålemark.

Karl Söderström framhåller även den 12:e spelaren, hemmapubliken på Påskbergsvallen, som en viktig nyckelfigur.

– Det betyder mycket och man blir extra taggad, säger han.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’MATCHINFORMATION’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
När: 23 september.
Plats: Påskbergsvallen.
Avspark: 16:00.

Varbergs BoIS rekommenderar förköp – köp din biljett här.

Matchen sänds på TV4 Sport. Annars kan du följ liverapporteringen på Twitter.
[/av_textblock]