[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Matcherna duggar tätt. På onsdag kväll kommer Makrillarna från Göteborg, närmare bestämt GAIS, och gästar Påskbergsvallen.

Efter en lugnare period, med en match i veckan, väntar en intensiv matchvecka för Varbergs BoIS. Under veckan ska två matcher genomföras – GAIS på hemmaplan och IF Brommapojkarna på bortaplan.

– Det är roligt att det är mycket matcher. Det är fullt fokus att få spelarna redo för matcherna, konstaterar Jörgen Wålemark.

Varbergs BoIS fick med sig en poäng i senaste matchen mot IFK Värnamo. Det var sjätte matchen utan förlust och Wålemark känner att laget är svårslagna.

– Det är en känsla som spelarna har också. Om vi bara blir effektivare och sätter målchanserna kommer trepoängarna att ramla in också, menar Wålemark och känner att försvarsspelet har utvecklats.

– Vi har blivit stabilare hela tiden sedan första matcherna mot Örgryte och Helsingborg när vi släppte in en del mål.

Det brukar vanligtvis bli jämna matcher mellan Varbergs BoIS och GAIS. Fjolårets matcher slutade med varsin seger och Wålemark ser fram emot hemmamatchen.

– Det kommer bli mycket folk på läktarna. GAIS har gjort bättre och bättre resultat under säsongen och jag förväntar mig en jämn och tuff match, menar Wålemark och vill se förbättringar i passningsspelet.

– Att vi visar oss bättre för varandra när vi har bollen och sätter passningarna. Det måste vi göra mot GAIS för de är stora och starka.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Matchinformation’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
När: Onsdag 17 maj

Plats: Påskbergsvallen.

Avspark: 19:00.

Biljetter: Köp din biljett HÄR. Annars kan du köpa biljett på matchdagen i biljettkontoret som öppnar 18:00.
[/av_textblock]