[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Sommaruppehållet är över. Det är äntligen dags för omstart i Superettan när Gefle IF står motståndet på Påskbergsvallen.

Varbergs BoIS var lediga i elva dagar efter Östermatchen innan träningen återstartade. Efter två veckor med träningar känns laget förberedda inför omstarten.

– Vi tränade ganska tufft de första tio dagarna sedan spetsat formen inför Geflematchen och det har varit jättebra fart, säger huvudtränaren Jörgen Wålemark och berömmer träningsviljan i truppen:

– Vi har en fantastiskt grupp av killar som tränar och jobbar stenhårt för att utvecklas. Vi vill göra en riktigt bra höst.

Under sommaruppehållet lämnade Elias Andersson för IK Sirius, Billy Nordström återkallades till IFK Göteborg samt Lumala Abdu och Sebastian Starke Hedlund som återvände till Kalmar FF. Istället har Jakob Olsson och Gustav Berggren lånats in för resten av säsongen.

– De har kommit in jättebra. Gustav har varit med sedan uppstarten, varit väldigt bra på träningarna och kommit in bra i gruppen. Jakob har varit med i en vecka och är i bra form. De kommer att vara ett bra tillskott under hösten, säger Wålemark.

Gefle IF hade en tuff vårsäsong med tränarbyte och många förluster. Dessutom lämnade anfallaren Johan Oremo för Halmstads BK under sommaruppehållet.

– De hade en tuff vårsäsong men det är ett bra lag. Det är otroligt liten skillnad mellan lagen i serien så vi måste upp på en toppnivå för att vinna, säger Wålemark som även hoppas på extra stöd på läktaren:

– Vi brukar ha mycket publik efter sommaruppehållet. Det är mycket turister i stan och det brukar bli extra publik på matcherna.

Ytterbacken Eric Nilsson ser fram emot mötet.

– Det ska bli jätteroligt och vi är revanschsugna efter senaste förlusten, säger han och vill bidra mer offensivt:

– Jag har inte bidragit jättemycket offensivt – och bara gjort en poäng – så jag vill göra fler poäng under hösten.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’OMSTARTSVECKAN I BILDER’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_gallery ids=’6254,6253,6252,6251,6250,6249,6248,6247,6259,6260′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ admin_preview_bg=”]

[av_heading heading=’MATCHINFORMATION’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
När: Lördag 22 juli
Plats: Påskbergsvallen.
Avspark: 16:00.

Tryck här för att köpa din biljett. Entrén öppnar annars 15:00 på Påskbergsvallen.
[/av_textblock]