[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

En intensiv matchvecka avslutas med hemmamatch mot serieledarna IF Brommapojkarna.

Tre matcher på nio dagar. Ja, matcherna har duggat tätt i Superettan. Nu avslutas intensiva matchveckan mot IF Brommapojkarna på Påskbergsvallen.

– Alla är revanschsugna efter de två senaste matcherna i veckan, säger mittfältaren Joakim Lindner, som bildade mittfält med Lawson Sabah och Gustav Berggren i senaste matchen:

– De är enkla att spela med. Det är inga spelare som fuskar i arbetet utan är rejäla och duktiga.

Resultaten har inte gått Varbergs BoIS väg på sistone. Varbergs BoIS har tre raka förluster men trender är till för att brytas.

– Det är jämna matcher med små marginaler. Det hade blivit andra sorters matcher om vi satt målchanserna men så är fotbollen, Säger Lindner.

IF Brommapojkarna har gått starkt och toppar Superettan på 43 poäng. Efter sommaruppehållet har IF Brommapojkarna vunnit tre av sina fyra matcher, men Lindner ser positivt på uppgiften.

– Det blir en annan sorts match från senaste mötet i Stockholm. Vi ska försöka kliva upp och inte bli för defensiva. För oss är det ett bra läge att möta dem. Det är bara att gå ut och köra, säger han.

Peter Nyström var avstängd i senaste matchen mot Gefle IF men är återigen tillbaka. I övrigt är truppen skadefri och ingen spelare är avstängd.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’MATCHINFORMATION’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
När: Söndag 13 augusti.
Plats: Påskbergsvallen.
Avspark: 15:00.

Stöd Varbergs BoIS på plats. Köp din biljett här.
[/av_textblock]