Nu på lördag väntar årets hetaste publikmatch på Påskbergsvallen. Falkenbergs FF kommer hit, och vi har därför skrivit ihop lite information så att allt går så smidigt som möjligt på arenan.

Arenan öppnar 60 minuter innan match. Använd denna tiden och kom några minuter tidigare än vanligt om ni behöver köpa biljett på plats.

För att underlätta för samtliga besökare är det smidigast att köpa biljett på varbergsbois.ebiljett.nu och gå direkt till förköpsentrén som ligger precis till höger om kassorna. Förköp underlättar ännu mer om ni önskar sittplatser, och det finns i nuläget inte jättemånga sittplatser kvar, så passa på att köpa det redan idag!

Det är även ett event i Sparbankshallen under lördagen, så det kommer vara snålt med parkeringar. Bor du i Varberg eller med omnejd, ta cykeln eller bussen till matchen!

För bortasupporters

För bortasupporters är det om möjligt ännu viktigare att köpa biljett på webben! Entrén har enbart en kassa och det blir lätt köer, så köp din biljett på varbergsbois.ebiljett.nu istället för att köa!

För Falkenbergsanhängare som inte varit på Påskbergsvallen tidigare och ska till bortastå så ligger bortaentrén i motsatt hörn av arenan jämfört med huvudentrén. Om du parkerar vid Sparbankshallen så är det enklast att gå runt sparbankshallen och sedan gå in på cykel/promenadvägen som viker av till höger och fortsätter bakom arenan. Det går även att nå bortastå genom att parkera vid Mariedalskolan och följa cykelvägen åt vänster.

 

Tänk också på att det kan vara väldigt varmt ute och att man inte får ta med sig vätska in på området, så fyll på med vätska innan match. Annars har vi såklart vatten, läsk och folköl att köpa i våra kiosker.

För frågor gällande biljetter går det att skicka mail till marc@boisfc.nu.

 

Varmt välkomna till Påskbergsvallen på lördag!