Imorgon är det äntligen dags för hemmamatch igen när BoIS tar emot Östersunds FK. Gästerna befinner i nuläget på en trettondeplats i serien och spelade oavgjort i sin senaste match hemma mot Helsingborg. BoIS spelade senast i söndags borta mot Elfsborg där August Strömberg räddade poäng i matchen absoluta slutskede, och placerar sig på sjunde plats i Allsvenskan. Så här säger coach Joakim ”Jocke” Persson inför morgondagens utmaning:

Hur skulle du beskriva Östersunds spelstil, och vilka delar måste ni vara extra vaksamma på?

”Östersund har visat sig vara extremt starka på bortaplan och är väldigt stabila defensivt i sin 5-4-1 / 5-3-1-1 uppställning. De har tagit 8 pinnar på bortaplan och har 3-3 i målskillnad, och har både tekniskt och individuellt skickliga spelare så det blir oerhört viktigt att vi är på tårna från start”.

Vad önskar du se från grabbarna imorgon?

”Vi spelar på hemmaplan och skall bara fortsätta vara så starka som vi visat tidigare och inte krångla till det. Spelmässigt har vi tagit några småsteg när det gäller vårt bollinnehav, men vi måste förbättra vårt försvarsspel från senast och sitta ihop som lag över 90 minuter + tilläggstid. Offensivt måste vi fortsätta skapa chanser genom ett varierande anfallsspel och inte bara leva på våra omställningar”

Matchen spelas på Varberg Energi Arena med avspark 17.30. Som vanligt kan ni se matchen genom Dplay!