dsc_0001

Förberedelserna inför den kommande säsong fortsätter. Varbergs BoIS har skrivit ett tvåårskontrakt med anfallaren Joel Palmquist.

I veckan förlängde Varbergs BoIS kontrakten med Peter Dahlberg, Erik Lund, Pär Asp och Joakim Lindner. Nu har ytterligare en BoIS-spelare förlängt kontraktet. Nämligen anfallaren Joel Palmquist som skrivit på för två nya säsonger.

– Det har gått bra i Bois och vi har gått framåt. Jag ser fram emot nästa år, säger han.

2017 blir hans tredje säsong i klubben sedan han anslöt inför säsongen 2015. Palmquist ser fram mot att fortsätta utvecklas tillsammans med Varbergs BoIS.

– Jag förväntade mig inte så mycket första året. Det var mer att komma in i tempot, försöka göra mitt bästa hela tiden och bli bättre på allt. Jag hade högre förväntningar på andra året och det gick bättre. Jag har gått framåt och hoppas att det fortsätter gå framåt de närmaste åren, säger han.

Huvudtränaren och sportchefen, Jörgen Wålemark, är glad över förlängningen och hans utveckling.

– Det är jätteroligt att Joel väljer att fortsätta spela i Bois. Under hösten var han en tongivande spelare och fortsätter hans utveckling under de närmasta åren kan han gå hur långt som helst, säger han.


seasoncard2
Du har väl förlängt eller köpt ditt årskort till den kommande säsongen?
Tryck här för mer information om årskortet.