BoIS fina samarbete med Right to Dream Academy fortsätter. Sedan värvningen av Adama Fofana i vintras har samarbetet varit fortsatt bra och BoIS kan nu presentera en ny spelare från Right to Dream.

18-åringen Keanin Ayer från Sydafrika har skrivit på ett avtal som sträcker sig till sommaren 2020. Keanin har tillhört Right to Dream under flera år, och kommer till BoIS som Gothia Cup-mästare i B17 där de vann över IFK Göteborg med 2-0 i finalen.

Hur känns det att skriva på för BoIS?

Det är ju mitt första professionella kontrakt, så jag är väldigt spänd på att se hur långt jag komma. Jag är väldigt glad att ha skrivit på för BoIS.

Hur skulle du beskriva dig som spelare?

Jag är teknisk, snabbtänkt och hårt arbetande.

Vad är gör du helst på en fotbollsplan? Göra mål eller en assist?

Assist!

Vad tror du att du kommer kunna bidra med?

Jag hoppas och tror att jag kommer bidra med många assists och en del mål ibland också.

Vad har du för mål och drömmar med fotbollen?

Jag vill spela för Barcelona en dag, och kanske vinna Champions League!

Jocke Persson om Keanin:

Keanin är en otroligt intelligent spelare. Speciellt i värderingarna när han ska spela på ett och två tillslag, och när han ska slå en passning och vinna någonting med den.

Han sätter också upp sina medspelare med kvalitet. Sen är han en väldigt individuellt teknisk spelare där styrkan ligger i att han förstår väldigt mycket av spelet för sin ålder. Så det är ingen tvekan om att det är ett jättefint nyförvärv som vi har lyckats knyta till oss.

Det här samarbetet med Right to Dream ser vi fram emot att kunna utveckla på ett bra sätt här tillsammans med Adama och Keanin. Så hoppas vi på fortsatt förtroende från deras sida också att vi kan förvalta det på ett bra sätt.

LÄS OCKSÅ: ANGÅENDE SPELARVÄRVNINGAR UNDER SOMMARFÖNSTRET 2018!