Nöjd väljer att förlänga sitt kontrakt som damtränare med Varbergs Bois FC.

Hur är känslan efter ett år som tränare?

Det känns som vi påbörjat något som kan bli riktigt bra i längden.  Det känns verkligen som att BoIS har bestämt sig att satsa på dam- och flickverksamheten. Jag är otroligt stolt att få vara med på klubbens resa framåt.

Hur har det sett ut i år?

Jämför man med var vi startade har vi tagit stora steg under året. Vårt A-lag ligger för närvarande på en tredjeplats, vårt U-lag har legat i toppen på sin serie hela året. Vi har många unga lovande tjejer som kan gå hur långt som helst, om dom bara bestämmer sig för att satsa. Sen har vi vårt F15 lag under oss, som är oerhört talangfulla. Det känns som att framtiden finns i klubben. Sen får man inte glömma bort våra äldre, som verkligen tagit ansvar på både matcher och träningar, dom är jätteviktiga för vårt unga lag.

Tommy Johnsson ordförande i damutskottet, säger såhär om förlängningen:

Vi är jätteglada att kunna göra klart med Linda redan nu, hon är en stor del i vår damsatsning. Vi lade en strategi redan 2015 för dam och flickor. Fokus var att inte stressa fram ett damlag för fort, utan att bygga på våra flicklag till ett kommande damlag. Detta har blivit succé, titta bara på vårt F15 som varit så framgångsrika under 2019, där är många som visat upp sig i vårt damlag. Vi har en bred damtrupp och många unga som knackar på dörren.