[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Joakim Wulff och Peter Dahlberg har delat på ansvaret mellan stolparna under de senaste säsongerna. Nu blir det ingen fortsättning för dem i Varbergs BoIS.

Joakim Wulff kom till Varbergs BoIS inför säsongen 2014 och gjorde 102 Superettanmatcher i den grönsvarta tröjan.

– Jag har haft en fantastisk och rolig tid i min fotbollskarriär, säger Wulff.

Det blev fyra säsonger i Varbergs BoIS som var olika varandra.

– När jag kom hade BoIS kvalat sig kvar. De skulle få in en stomme och bygga BoIS på sikt, där jag var en av gubbarna som kom in med erfarenhet och stabilitet.

– Andra säsongen var bästa säsongen sett till statistiken med 15 nollor på 29 matcher. Det var riktigt bra.

– Tredje säsongen var helt okej. Det var en av mina sämre säsonger sett till helheten men samtidigt slutade vi på en bra placering.

– Vi kämpade och slet men det stämde inte för oss under denna säsong. Vi fick slita för varje poäng och klarade kontraktet på målskillnaden.

Och Wulff framhåller sammanhållningen som en viktig pusselbit.

– Vi har haft en av de tightaste gängen i Superettan. Vi har stått upp för varandra i med- och motgång samt jobbat hårt för varandra, säger han.

Medan Peter Dahlberg gjorde 13 säsonger och 43 Superettanmatcher för Varbergs BoIS. Dahlberg var med på hela resan till Superettan från division tre.

– Det har varit en jätterolig resa med det grönsvarta laget. Från division tre, division två, division ett och sedan Superettan, säger Dahlberg och fortsätter:

– Bästa minnet var när vi vann division ett efter bortamatchen mot Sylvia. Det var fantastiskt.

Varbergs BoIS vill tacka Joakim Wulff och Peter Dahlberg för sina insatser i klubben och önskar dem lycka till i sin fortsatta karriär!
[/av_textblock]