Klockan 16:45 idag är det dags! Varbergs BoIS möter Oskarshamns AIK i den första kvalmatchen i kampen om att behålla sin plats i Superettan 2019. Jesper Modig är en av få i BoIS som mött Oskarshamn tidigare. Men då han kom till BoIS från Kristianstad i somras så har han till och med mött Oskarshamn denna säsongen i en match som då slutade 1-1 på Kristianstad Fotbollsarena.

Dagens match är dock snäppet viktigare, något som både Jesper och hela laget är medvetna om. Läs Jespers tankar om matchen här nedan.

Hur känns det inför matchen?

Det känns ganska bra. Vi vet vad det innebär och att det är en match som har stor betydelse, men vi är taggade.

Du är ju en av få i laget som mött Oskarshamn och har till och med mött dem tidigare i våras, vad minns du av dem som lag?

Det är ett ganska stabilt lag som har ett par spetsspelare. De gillar väl att spela bollen, men är ganska cyniska på egen planhalva. Men de är ett stabilt lag och man kommer tvåa i division 1 södra av en anledning, så det är inget dåligt lag vi ska möta.

Vad har ni pratat om i laget för att ge er själva bra förutsättningar inför hemmamatchen på söndag?

Det är såklart att få ett bra resultat här och göra en bra prestation, men framförallt ett bra resultat. Och för att få det så måste alla elva jobba tillsammans och dra det åt samma håll. Vi ska väl också försöka vara ganska cyniska på egen planhalva, försöka trycka ner dem och äga mycket boll och försöka vinna matchen helt enkelt.

Matchen i eftermiddag börjar klockan 16:45 och går att se på C more. Biljetter till returmötet på Påskbergsvallen går att köpa på varbergsbois.ebiljett.nu.