Sebastian Möller är redo för match, och han är också säker på att det är arbetsinsatsen som är nyckeln inför dagens match mot IFK Värnamo. Läs hans tankar inför matchen här.

Om vi börjar med att gå igenom matchen mot Jönköping, vad tyckte du var bra och mindre bra?

Det som var negativt var väl att vi släppte till för lätta målchanser. Vi var dåliga på att skydda vår egen box och gjorde det lätt för dem. Det positiva tycker jag var att vi inte slutade kämpa, och vi tog ju oss in i matchen igen innan deras 3-2-mål och där borde vi ju haft frispark innan..

Hur har träningsveckan varit fram till matchen?

Den var varit bra. Väldigt intensiv. Man märker att det är revanschsuget och har varit bra tempo på träningarna. Det är många som vill in i startelvan och många som har bevisat mycket och kämpat som fan. Så man märker att det börjar betyda mycket nu.

Det blir ju lite av en ödesmatch idag, där en vinnare kan ta sig upp ovanför kvalstrecket, hur laddar man inför en sån match?

Själv laddar jag som vanligt. Det är bara en match, så för mig är det inte så värst annorlunda. Såklart är det roligare att spela såna här matcher som verkligen betyder något. Så man kanske är lite extra taggad, men det ska egentligen bara bli skoj tycker jag.

Vad minns du av Värnamo som lag?

Som de alltid brukar se ut egentligen. Mycket inlägg och mycket runt Cederqvist. Men nu har de ju fått in ett gäng nya spelare. Så det är ju mer eller mindre ett nytt lag som har fått mycket energi nu efter deras vinster. Men det är ju så, att ju mer man vinner, ju närmre kommer man en förlust och tvärtom. Så är det någon gång man ska möta dem så är det väl nu tycker jag.

Vad tror du kommer krävas för tre poäng idag?

Främst är det ju arbetsinsatsen, det är inget snack om saken. Alltså, fotboll är inte svårare än att den som vill mest ofta vinner mest också. Det är det matcherna kommer handla om nu också, det är att kriga till sig matcherna och poängen. Superettanhösten är som den är och det är de som krigar mest, vill mest och spelar smartast som kommer vinna. Och det får vi anpassa oss till också, jag tror inte Värnamo kommer bjuda upp till något skönspel. Så vi måste vara beredda att ta upp kampen.