Sebastian Möller har förlängt sitt avtal med klubben. Den mångsidige försvararen kom från GAIS inför förra säsongen, och har under säsongen spelat 23 matcher och noterats för 2 mål och 4 assister.

Möller började säsongen med att sitta en del på bänken, men när han fick chansen från start tog han den och har sedan dess varit en av BoIS mest stabila spelare, både som mittback och som högerback.

Hur känns det att ha förlängt kontraktet med BoIS?

Det känns skitbra. Vi har ju fått behålla stommen i laget, och nu har vi nåt jäkligt bra att bygga vidare på. För egen del känns det riktigt bra, jag trivs med spelarna och speciellt med Jocke som tränare.

Hur skulle du beskriva säsongen för din egen del?

För egen del, även om det varit upp och ner för laget, så har det känts bra. Jag har fått ta en stor roll i laget och har fått mycket speltid. Det känns inte som att jag gjort några dippar utan har hållit en bra nivå hela säsongen, så det har varit skoj och ett utvecklande år.

Vad har du för förväntningar på 2019?

Det är ju att vi kan ta kliv som lag. Ser man på förra året så var vi 20 nya spelare, nu är vi ett sammansvetsat lag. Och Kryddat med några bra nyförvärv så ser jag positivt på nästa säsong, att vi kan komma högre upp i tabellen och kan vara med och fightas mer. Vi har ju det inom oss, det har vi visat.

Att BoIS förlänger kontraktet med Sebastian tycker Jocke Persson är klockrent, och säger såhär om honom:

Sebastian har gjort en väldigt bra säsong tycker jag. Började väl egentligen utanför startelvan i våras, men slog sig in i den och stannade sedan där hela året i princip. Han har bidragit framförallt tycker jag med hans offensiva raider.

Han är också en otroligt bra kille, både på och utanför plan. En riktig lagspelartyp som gräms lika mycket när han inte är med som när han är med och spelar. Det finns en mogenhet i honom som gör att det känns väldigt bra att ha honom i gruppen. Sen är han ju även brukbar både som ytterback, wingback och mittback så det känns klockrent.