Från januari 2021 är Montader Madjed en Varbergs BoIS-spelare. Montader fyller 16 år i april och är en offensiv talang som ansluter från Östers IF där han under senaste säsongen gjort avtryck i klubbens P16, P17 och P19 lag. Montader har också erfarenheter från landslagsläger med pojkar födda 2005.

Manager Joakim “Jocke” Persson :

-Montader har sökt sig till oss på grund av de värderingar vi har runt unga spelare och de möjligheter som finns. Han är en spelartyp som är extremt duktig offensivt en mot en som kan utmana och slå ut sin gubbe. En vänsterfotad spelare med fin spelförståelse och fart i benen. Planen för honom är att som delmål 1 erbjuda seniorträning nästa säsong och sedan får vi utvärdera om han kan konkurrera direkt eller spela seniormatcher i någon av våra samarbetsklubbar Tvååker, Ullared eller Vinberg men det är en senare fråga. Förhoppningsvis kan vi erbjuda speltid i U21 vid det fall att den serien återupptas 2021, dessutom har vi P19 vid behov.

Vi tog en pratstund med Montader när han var på plats i Varberg och bekantade sig med klubben:

-Det känns som en ära att få komma hit och spela, jag är jätteglad och skall bli väldigt kul. Jag är en teknisk spelare som gillar att utgå från positionen som högerytter och utmana en mot en. Jag har sett ett par utav A-lagets matcher i Allsvenskan under säsongen, men det är första gången jag är på plats här i Varberg. Det som lockade mig hit är att man satsar mycket på unga spelare och att jag tror deras spelsätt med omställningar passar mig väl.

Vi hälsar Montader Madjed varmt välkommen till västkusten och Varbergs BoIS!