Hampus Zackrisson har varit en av backlinjens mest stabila spelare under säsongen, och har haft sin mittbacksplats i startelvan i 23 av 27 matcher under året. Ikväll mot ÖIS handlar det enbart om vinst för att ta sig upp över kvalstrecket igen efter Jönköpings seger under måndagen, och Hampus är redo för matchen. Läs hans tankar här nedan.

Om vi börjar med matchen mot Frej senast, snöplig förlust. Vad tror du gick fel?

Vi slarvade på fasta situaitoner, som vi har snackat om innan att vi ska vara väldigt vaksamma på. Och sen får vi helt enkelt inte dit bollen. Vi hade tillräckligt med chanser för att vinna matchen. Men jag tycker ändå att spelet fanns där, som det gjort de senaste matcherna. Men oskärpa på fasta och att vi inte fick dit bollen framåt.

Vad minns du av ÖIS sedan vårmötet?

ÖIS är ett bra lag i år, de ligger högt upp i tabellen. Jag har sett ett par matcher det senaste och de är ett bra lag. Jag minns inte jättemycket från matchen senast, det var ju ett tag sen. Men det är ett bra lag vi möter idag. Men kan vi komma upp i den nivån som vi haft de senaste matcherna så tror jag det kan bli en rolig kväll för oss.

Tror du det kan spela in att ÖIS inte riktigt har något att spela för?

Ja, självklart. Vi vet ju att vi måste vinna, och det har varit ett jäkla go på träningarna i veckan. Nu är det på allvar liksom, det är såna här matcher man gillar att spela, så det ska bli riktigt kul att få komma ut och kriga.

Vad behöver vi tänka på för att hålla ÖIS borta från vårt mål?

De är bra framåt. De har fyra vassa spelare där framme som är väldigt offensiva. Men kan vi vara noga med att döda anfallen när vi har möjlighet och undvika att tappa boll i fel lägen så tror jag det kan gå bra. De gillar att ställa om och utnyttjar chanserna de får, så kan vi undvika det kan det bli bra.

Bara tre matcher återstår av Superettan i år och det är riktigt jämnt i kampen om att slippa kvalplatserna. Vad tror du kommer krävas för att undvika kvalplatsen?

Det är inställningen, viljan att vinna helt enkelt. Att ge de där extra procenten varje match och vara fokuserad, både i defensiva som offensiva situationer. Vi måste vara smarta i hur vi spelar och inte bjuda på allt för många lägen, utan att spela enkelt när det behövs. Men också göra det där lilla extra när man har möjlighet. Så smartness, inställning och en jävla vilja.