Säsongen 2018 är halvvägs och vi har sett flertalet spännande matcher på Påskbergsvallen hittills! Nu lanserar vi Höstkortet, som ger dig chansen att köpa ett säsongskort för de resterande matcherna i superettan, till riktiga superpriser. Köp ditt Höstkort redan idag och stöd laget till en framgångsrik höstsäsong!

Med ett höstkort i plånboken kommer du in på samtliga matcher som Varbergs BoIS har kvar hemma på Påskbergsvallen säsongen 2018. Du har den plats som passar dig allra bäst! Det är ett enkelt och framförallt prisvärt val jämfört med att köpa lösbiljetter till matcherna!

PRISER

HÖSTKORT!
Vuxen
Sittplats: 900 kronor
Ståplats: 600 kronor
HÖSTKORT!
Ungdom (17-20 år)
Sittplats: 750 kronor
Ståplats: 350 kronor
HÖSTKORT!
Pensionär/handikapp
Sittplats: 750 kronor
Ståplats: 500 kronor

VANLIGA FRÅGOR

Hur köper jag mitt höstkort på webben? 

– Köpa höstkort på webben är superenkelt! Men för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig har vi gjort en guide som du hittar under fliken “GÅ PÅ MATCH” på hemsidan, annars kan du klicka här: GUIDE!

Kan jag köpa mitt höstkort på något annat sätt en på webben?

– Det går alldeles utmärkt att köpa ditt säsongskort på andra sätt än på webben – du kan också betala direkt via Bankgiro. Då skickar du ett mail till marc@boisfc.nu med följande information:

Namn
Önskat typ av Höstkort (Sittplats, ståplats / Vuxen, pensionär, Ungdom)
Eventuell önskad plats på läktaren (Har du inget specifikt önskemål väljer vi ut den bästa platsen på läktaren åt dig. Är din önskade plats upptagen av någon annan väljer vi en likvärdig plats i närheten av din önskade plats.)
Telefonnummer
Adress

Efter att du har skickat ditt mail kan du göra en bankgiro-betalning till BG 5350-0344 och märka din betalning med Namn, e-postadress och telefonnummer.

Vad ingår i Höstkortet?

– Samtliga Hemmamatcher som Varbergs BoIS har kvar av säsongen 2018 i Superettan.

När får jag mitt höstkort?

Höstkorten kommer att kunna hämtas ut på Varbergs BoIS kontor på mentorsvägen 12 i  Varberg. När du hämtar ut ditt kort behöver du ha med dig legitimation och bekräftelse på betalning (ett kontoutdrag, bekräftelsemail eller liknande). Om du köper ditt Höstkort på webben får du ett bekräftelse mail, samt en PDF-biljett på mail som fungerar som din bekräftelse.

Du kommer att få ett mail när ditt höstkort finns att hämta på BoIS kontor. Glöm därför inte att skicka ett mail till marc@boifc.nu med informationen ovan, eller märka din betalning med namn och e-postadress.

Har du några frågor om uthämtning av ditt höstkort, vänligen skicka ett mail till marc@boisfc.nu.