Varbergs BoIS FC har rekryterat in Christian Persson som tränare för P15-laget. Christian har spelat fotboll i Stafsinge IF och därefter utbildade han sig på Örebro Universitet, fotbollstränarprogrammet, där han tog examen 2005. Efter några år som tränare i Örebro SK akademi återvände Christian till Falkenberg där han bland annat tränat Långås/Morup, Böljan samt Stafsinge IF som han tog upp till divisions 3.

– Vi är mycket glada för att knyta Christian till oss. Han har lång erfarenhet av att träna ungdomar och utveckla dem, dessutom är han utbildad Padel- och tennisinstruktör vilket gör att han är van att coacha och vägleda individer i kombination med ett brinnande idrottsintresse, säger Dan Skogman, klubbchef i Varbergs BoIS FC.

– Jag ser verkligen framemot att börja träna BoIS P15 tillsammans med den befintliga tränarstaben från förra året. De har verkligen gjort ett gediget jobb med killarna, säger Christian Persson.

Christian börjar sin tränartjänst den 1/1 2020 och han kommer att utöver sin tjänst i BoIS att börja ett arbete hos en av BoIS sponsorer Fladen Fishing vilket föreningen vill tacka särskilt för!