DSC_0032_Fotor

BoIS lyckades få med sig en poäng hem från Stockholm i söndagens match mot serieledande AFC United. Thomas Boakye såg till att ge BoIS ledningen i 16 min. Elias Andersson kastade ett långt inkast nere vid hörnflaggan, Joakim Lindner skarvade vidare och bollen hamnade framför Boakye som fick kalasträff, ribba in på halvvolley!

BoIS fick kriga hårt hela matchen mot ett passningsskickligt AFC, och man lyckades nästan hundraprocentigt. Men AFC lyckades kvittera i 60 min, Othman El Kabir sköt i stolpen, returen studsade ut till Ferid Ali som kunde placera bollen förbi Peter Dahlberg som för dagen vaktade Boismålet. “Lite synd, den tar jag nästa gång jag får chansen”, sa Dahlberg till hn.se efter matchen.

BoIS startelva: Peter Dahlberg – Eric Nilsson – Peter Nyström – Anton Liljenbäck – Pär Asp – Thomas Boakye – Elias Andersson – Joakim Lindner – Karl Söderström – Thomas Drage – Hosam Aiesh

Byten:

45 min: Boakye ut – Nsima Peter in

76 min: Aiesh ut – Joel Palmqvist in

 

Nästa match är mot Assyriska FF söndag 22/5 kl 18.00 på Södertälje Fotbollsarena