Hej alla BoIS-are!

Vår arenaritning är äntligen färdigställd, och vi kommer att från 5 Mars påbörja fördelningen av platser på sittplatsläktaren inför den Allsvenska säsongen 2020. Detta görs utifrån turordningen som ni hittar längre ner på sidan.

Som vi tidigare kommunicerat har en del platser på sittplatsläktaren försvunnit, och vissa platser har reserverats för SEF, Media, Styrelser och Sponsorer. Dessa platser är blockerade och ej tillgängliga. Vi kommer att ge alla de som förnyat sitt Säsongskort på Sittplats från 2019 samt Hederskortsinnehavarna möjligheten att först välja platser. Vi kan dock inte garantera att er plats från föregående år finns kvar!

De säsongskortsinnehavare på sittplats som förnyat från 2019 samt Hederskortsinnehavarna är först ut att få välja platser. Vår biljettleverantör kommer skicka ut länkar till era e-mail adresser som ni uppgett vid den preliminära säsongskortsbokningen under vintern.  Genom länken får ni möjlighet att gå in och välja era platser online. Ni som bokar era platser via länken kommer få instruktioner vilka steg ni måste fullfölja för att genomföra er platsbokning. Har ni köpt 3 sittplatsbiljetter får ni via er länk möjlighet att välja 3 platser i samma köp, 4 om ni köpt 4 osv. Alla biljetter bokas på samma länk.

De som inte har tillgång till e-mail kommer ha möjlighet att komma in och välja sina platser med hjälp av oss på BoIS-kontoret. Då det är ”först till kvarn”-principen som gäller rekommenderar vi att man på förhand pratar ihop sig med dom man tänkt sitta bredvid, och gemensamt väljer sina platser.

Länken kommer att skickas ut till era registrerade e-mailadresser klockan 14.00 den 5 Mars, och från samma klockslag finns vi tillgängliga på BoIS-kontoret för att hjälpa er som ej har tillgång till e-mail/dator. Denna dag har sportkontoret extraöppet till 16.00. Övriga dagar ordinarie öppettider.

VI REKOMMENDERAR ER SOM KAN ATT GÖRA PLATSVALET ONLINE GENOM LÄNKEN, DÅ DETTA KOMMER VARA DEN SNABBASTE VÄGEN ATT VÄLJA BÄSTA MÖJLIGA PLATS! NI SOM EJ HAR E-MAIL ÄR VÄLKOMNA IN TILL OSS PÅ KONTORET FÖR ATT FÅ HJÄLP MED ER BOKNING AV PLATS!

 

Turordning och perioder för utskick & platsreservationer:

  • FÖRSTA PERIODEN 5 Mars– Mars 17 Förnyade Sittplatsinnehavare 2019 + Hederskortsinnehavare

Kampanjlänk skickas vid 14.00 den 5 Mars ut till de som förnyat sin plats inför 2020 och som haft säsongskort på Sittplatsläktaren 2019, samt Hederskortsinnehavare. Dessa får som vi tidigare kommunicerat ut chansen att först välja platser på sittplatsläktaren.

  • ANDRA PERIODEN 18 Mars–31 Mars Nya Sittplatsinnehavare för 2020

Andra kampanjlänken skickas ut den 18 Mars, där nya säsongskortsinnehavare får möjlighet att gå in och välja sina platser. Precis som under första perioden kommer ni då ha möjlighet att få hjälp av oss på kontoret med er reservation.

  • RESTERANDE PLATSER släpps 1 April!

FRAM TILL DESS ATT ALLA SOM REDAN BOKAT SÄSONGSKORT PÅ SITTPLATS-LÄKTAREN VALT SIN PLATS FORTSÄTTER VÅRT SÄLJSTOPP PÅ SÄSONGSKORT FÖR SITTPLATS-LÄKTAREN.

VI GENOMFÖR JUST NU ÖVERFÖRINGEN AV RESERVERADE SÄSONGSKORT PÅ STÅPLATS, DÄRFÖR ÄR JUST MÖJLIGHETEN ATT KÖPA STÅPLATS-SÄSONGSKORT OCKSÅ PAUSAD.