Det blev seger idag på Påskbergsvallen, en väldigt efterlängtad sådan!

Matchen tog fart rejält i matchminut 37, då Albert Ejupi gjorde bort sin försvarare utanför straffområdet och dundrade in 1-0 via ribban. Ett riktigt monsterskott, som J-södrakeepern inte hade mycket att göra på. Tre minuter senare skulle matchen få en riktig vändning då Nahom Girmai kom sent in i en situation på offensiv planhalva och fick syna det gula kortet för andra gången, rött kort och BoIS fick än en gång jobba i uppförsbacke med en man mindre.

BoIS överlevde in till halvtidsvilan, en ca 15 minuter in kom J-södra igenom och Daryl Smylie skruvade in 1-1. Med en man mindre var vägen till de tre poängen ännu längre. BoIS gick ner på en fembackslinje för att freda sig mot J-södras duktiga inläggsfötter. Efter 1-1-målet byttes även Adama Fofana in för Perparim Beqaj, ett byte som skulle vara väldigt lyckat.

I den 86:e minuten stod nämligen Fofana för ett otroligt fint förarbete fram till Zev Taublieb som hittade in till Altemark-Vanneryr som på första touchen tog den på låret, och med den andra touchen dunkade han in 2-1 och matchen var avgjord. Jocke Persson hann däremot bli uppvisad på läktaren i slutminuterna och blir alltså avstängd i matchen mot IFK Värnamo den 23 april. Men en otroligt efterlängtad seger blev det idag!

Nästa vecka åker BoIS till Finnvedsvallen och möter IFK Värnamo. BoIS nästa hemmamatch får vi vänta på ända till den 6 maj då Landskrona BoIS kommer på besök. BoIS-drabbning på riktigt alltså! Den matchen köper du biljetter till på varbergsbois.ebiljett.nu som vanligt! Varmt välkomna då!