Säsongskort 2018

Säsongen 2018 står inför dörren och fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg. Superettan är i år fylld av spännande derbyn och bra fotboll, där en välfylld Påskbergsvall är en viktig kugge för framgångar på plan. Köp ditt säsongskort redan idag och stöd laget till en framgångsrik säsong!

Varberg är en stad som fastnar i mångas hjärtan och likaså är det många som har BoIS-hjärtan. Varbergs BoIS har många engagerade och trogna supportrar som stöttar föreningen i med- och motgång. Nu vill Varbergs BoIS ta ytterligare steg mot Allsvenskan tillsammans med dig, den 12:e spelaren, på läktaren.

Nu börjar försäljningen av säsongskort till säsongen 2018. Med ett säsongskort i plånboken har du den plats som passar dig allra bäst. Det är ett enkelt och framförallt prisvärt jämfört med att köpa biljetter till matcherna.

PRISER

Säsongskort
Vuxen
Sittplats: 2200 kronor
Ståplats: 1500 kronor
Säsongskort
Ungdom (17-20 år)
Sittplats: 1800 kronor
Ståplats: 750 kronor
Säsongskort
Pensionär och handikapp
Sittplats: 1800 kronor
Ståplats: 1200 kronor

VANLIGA FRÅGOR

Hur köper jag mitt säsongskort på webben? 

– Köpa säsongskort på webben är superenkelt! Men för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig har vi gjort en guide som du hittar under fliken Säsongskort 2018, annars kan du klicka här: GUIDE!

Jag var säsongskortsinnehavare förra säsongen, hur förnyar jag mitt säsongskort?

– Du ska ha fått en faktura hemskickad till dig under december månad. Har du inte fått någon faktura kan du förnya ditt säsongskort genom att maila till info@boisfc.nu eller genom att ringa till kansliet på telefonnummer 0340-898 11 under kontorets öppettider. Annars föreslås att du genomför ett nytt köp via biljettsidan. Observera att du inte kan köpa seriekort direkt på kontoret!

Vad ingår i säsongskortet?

– Samtliga hemmamatcher för Varbergs BoIS i Superettan.

När får jag mitt säsongskort?

Säsongskorten kommer att kunna hämtas ut i Varbergs BoIS second hand-butik på södra näs. Adressen dit är Ägovägen 6, 432 54 Varberg och öppettiderna är onsdagar 14:00-18:00 och lördagar mellan 09:30-13:00. När du hämtar ut ditt kort behöver du ha med dig legitimation och bekräftelse på betalning (ett kontoutdrag, bekräftelsemail eller liknande). Om du köper ditt säsongskort på webben får du en PDF-biljett som fungerar som din bekräftelse.

Det kommer att komma ut info på hemsidan när säsongskorten finns att hämta. Om du angett en e-postadress när du köpt till kort kommer du även att få ett mail skickat till dig.

Har du några frågor om uthämtning av ditt säsongskort vänligen skicka ett mail till info@boisfc.nu.