SÄSONGSKORT 2020

OBS!! Nu kan ni köpa säsongskort till ståplats igen. Dock kommer vi inte släppa några styckbiljetter ännu. Detta p.g.a det rådande läget med coronaviruset.

—————————————————————————————————————————————————————-

Nu har alla Hederskortsinnehavare samt de som förnyat sitt säsongskort från 2019 valt sina platser inför årets säsong i Allsvenskan och det är alltså snart dags för nästa omgång!

Kl:10.00 onsdagen den 18 Mars släpper vi platserna till “Nya Säsongskortsinnehavare” på sittplats 2020. Vi kommer likt förra omgången genom vår biljettleverantör skicka ut kampanjlänkar till era registrerade e-postadresser. Genom länken kommer ni då kunna gå in och välja era platser. Har ni till exempel bokat 2 biljetter kan ni välja 2 platser, och har ni bokat 5 biljetter kommer ni kunna välja 5 platser, alla i ett och samma köp.

 Då ”Först till kvarn” principen gäller uppmanar vi er att prata ihop er med de ni önskar sitta bredvid, och att ni bokar era platser tillsammans.

Länken kommer att skickas ut till era registrerade e-mailadresser klockan 10.00 den 18 Mars, och från samma klockslag finns vi tillgängliga på BoIS-kontoret för att hjälpa er som ej har tillgång till e-mail/dator.

—————————————————————————————————————————————————————–

Säsongen 2019 är över och det har nu blivit dags att starta säsongskortsförsäljningen inför den Allsvenska säsongen 2020! Det kommer bli en historisk säsong, med lag som Malmö FF, IFK Göteborg, AIK, Hammarby och de Svenska mästarna Djurgården som kommer att besöka Påskbergsvallen nästa säsong. Med ett säsongskort har du alltid samma plats, du sparar en slant och du stöttar våra grönsvarta killar från läktaren. Ert stöd gör skillnad! 

Alla som har haft säsongskort på sittplats 2019 har antingen fått ett brev eller ett mail om hur de går till väga för att förlänga sitt säsongskort. På grund av renoveringen av Påskbergsvallen kan vi inte lova att ni kan behålla exakt samma plats som ni haft tidigare. De som har haft säsongskort 2019 och förnyat sitt kort kommer dock få välja sina platser först. Mer info finns här nedan.

Hade du ett säsongskort förra året men inte fått någon information om hur du ska förlänga det? Skicka ett mail till biljett@boisfc.nu.

PRISER

Säsongskort
Vuxen
Sittplats: 2650 kronor
Ståplats: 1650 kronor
Säsongskort
Ungdom (13-18 år)
Sittplats: 1450 kronor
Ståplats: 900 kronor
Säsongskort
Pensionär
Sittplats: 1950 kronor
Ståplats: 1350 kronor

VANLIGA FRÅGOR

Hur blir det med min plats jag hade förra året?

På grund av renoveringen kan vi inte garantera er exakt samma plats som förra året. Ni kommer dock få förtur i att välja plats inför den nya säsongen.

Hur väljer jag plats?

När vi vet exakt hur arenan kommer se ut kommer vi att skicka ut en länk till er e-postadress. Via länken kommer ni att kunna hämta ut er sittplats. Länken kommer att skickas ut till de som haft säsongskort 2019 före den skickas ut till de som köper sitt säsongskort för första gången.

Hur köper jag mitt säsongskort på webben? 

– Köpa säsongskort på webben är superenkelt! Surfa ut på varbergsbois.ebiljett.nu, och följ sedan stegen i webbutiken.

Kan jag köpa mitt säsongkort på något annat sätt än på webben?

– Det går alldeles utmärkt att köpa ditt säsongskort på andra sätt än på webben! Du är välkommen upp till kontoret på Mentorsvägen 12 på vardagar 10-12 & 13-14, så hjälper vi dig.

Du kan även göra en bankgirobetalning till 5350-0344. Du betalar du in enligt priserna ovan och märker betalningen med:

Önskat typ av säsongskort (Sittplats, ståplats / Vuxen, pensionär, Ungdom)
E-postadress

Om du har några frågor om betalning kan du skicka ett mail till biljett@boisfc.nu eller ringa till kontoret under kontorstimmarna 10-12 & 13-14 på vardagar.

Vad ingår i säsongskortet?

– Samtliga Allsvenska matcher som Varbergs BoIS spelar hemma på Påskbergsvallen.

När får jag mitt säsongskort?

Säsongskorten kommer att levereras i mars. Det kommer mer information om leverans när det börjar närma sig.

Har du några frågor om leverans, vänligen skicka ett mail till biljett@boisfc.nu.