Sebastian Möller stod för en riktig raket till 1-0 mot Degerfors förra helgen, som också blev segermålet. Efter en knepig situation och ett gult kort är han dock avstängd i dagens match, men han ger sina tankar kring dagens motståndare, och vad som kommer krävas av laget nu när Superettan drar ihop sig.

Berätta lite om matchen senast mot Degerfors, det var ju en skön revansch efter Gefle. Vad minns du av matchen?

Jag tycker vi börjar bra och får ett tidigt ledningsmål. Som jag tycker jag får göra ganska ostört. Första halvan tycker jag vi har bra kontroll på dem. De borde haft en utvisad också, sjukt att domaren missar den. I andra halvleken tycker inte jag att vi spelar på resultatet, men det blev lite så per automatik när de började lyfta lite längre och planen är skitdålig. Det var en skön seger.

Årets första mål också, inte lite snyggt heller. Hur kändes det?

Det kändes gött. Det händer inte ofta, så det var skönt att det blev matchvinnande med. Det var så längesen, femårsjubileum, så det var skönt!

Vad minns du av dagens motståndare Norrby sedan vårmötet?

Det är ett fysiskt lag. Det var likadant när jag mötte dem förra året mot GAIS, det är ett lag som aldrig slutar kämpa. De spelar hårt och vinner mycket boll. Hårda närkamper och lite grisiga. Så det får vi se upp med. De kommer inte bjuda in till något skönspel, så det är den som vinner kampen som blir avgörande.

Norrby har ju fyra raka vinster inför idag, vad behöver ni göra idag för att inte låta det bli fem?

Det är att vi har ett snabbt spel. Vi ska inte låta dem komma för nära oss, så de kan spela sitt spel. Så det gäller att spela snabbt. Sen, även om vi tar ledningen i matchen så är de ett lag som aldrig slutar kämpa. Det har de visat i år när de vänt 2-0-underlägen till 3-2-segrar bland annat. Sen ska vi vara kliniska i 90 minuter.

Hur är känslan i truppen?

Den är bra. Jag tror alla har fattat allvaret. Alla tycker det är roligt att spela fotboll. Det är ju de här matcherna man vill spela och det är de här matcherna som visar att man verkligen kan ta en nivå till och spela superettan nästa år med. Jag tror alla är väldigt motiverade att spela dessa matcher nu.

Det återstår ju bara 5 matcher av Superettan i år, det skiljer 2 poäng mellan 14:e och 10:e plats i tabellen, vad tror du kommer vara avgörande för att slippa kval?

Det är väl ganska enkelt. Det är att vi ska ta våra poäng. Vi kan inte förlita oss på någon annan. Sen kommer det vara tight mot slutet. Det är som förra året (med GAIS) när vi mötte Varberg i sista matchen hemma, då gick vi från nästan en kvalplats till nionde plats, så det kommer vara till de sista matcherna som det gäller. Så det är bara att ta våra poäng och inte förlita oss på något annat lag.