Viva España!

Efter 10 timmars resande anlände vi äntligen till Intur Orange Hotel i Benicassìm. Resan gick bra, även om det var segt, och Isac såg denna gången till att varken försöka smuggla in dricka genom säkerhetskontrollen eller sno någon främmande människas bagage från rullbandet – tänk vad snabbt de lär sig!

Incheckningen gick snabbt och lätt och nu har de flesta till och med hunnit med en vända på gymmet för att mjuka upp kropparna efter den sega resan. På kvällens schema hittar vi inget annat än gemensam kvällsmat och därefter väljer nog många att ladda upp batterierna inför morgondagen då vi har två träningar inplanerade.

Som de flesta säkert har koll på så har vi fått in två nya spelare i truppen och de ansluter nu framåt kvällen. Närmare presentation får ni under veckan. De får, liksom de andra som är nya för året, lite roliga uppdrag under veckan för att bryta isen och komma in ordentligt i gänget. Fokus ligger såklart på att alla ska ha roligt och bjuda på sig själva – något vi i BoIS vanligtvis är väldigt duktiga på!

Det var allt från mig för idag, men jag hör av mig igen imorgon med en rapport efter träningarna.

God kväll!!

// Karl Söderström.