I mellandagarna kom nyheten ut att Stojan Lukic och Varbergs BoIS skulle gå skilda vägar, samtidigt som den rutinerade målvakten bestämde sig för att lägga handskarna på hyllan.

Varbergs BoIS har dock hållit dörren öppen för Lukic och nu har parterna kommit överens om ett fortsatt samarbete inför 2021. Stojan Lukic kommer agera backup till lagets två målvakter August Strömberg och Philip Mårtensson och träna med laget en gång i veckan.

Manager “Jocke” Persson:

”Angående Stojan har vi hela vägen hållit dörren öppen inför framtiden, nu känns det bra att vi hittat en lösning där han agerar ren backup till våra keepers och tränar med oss en gång i veckan om det skulle ske något. Han blir en backup och nivåhöjare såväl på som utanför plan, många av våra utespelare kan ta del utav och lära sig av honom hur man agerar om man vill utvecklas varje dag. Kan en +40 kille som Stojan driva sig själv på det här sättet bör alla som är yngre kunna dra lärdom och ta efter honom”

Stojan själv:

“Att vara backup är en självklarhet för mig när jag fått så fin relation till alla spelare och ledare i BoIS. Så när frågan kom var det ett självklart val”.