huvudbild

Då var Gothia Cup äventyret slut för den här gången, dock med stora lärdomar och erfarenheter i bagaget och resultatmässigt är årets Gothia Cup bättre än förra året då vi nådde B-slutspel med både P14 och P15 men i år nådde båda lagen A-slutspel. P14 förlorade en mycket jämn match i morse med 2-1 mot Jordan Knights från Amman, Jordanien, ett lag som under eftermiddagen och kvällen vann ytterligare två matcher och nu är klara för kvartsfinal.

Likaså är det tyska lag som slog ut vårt P15 klart för kvartsfinal efter ytterligare två segrar under dagen. Med andra ord, vi mötte på hårt motstånd tidigt och killarna gjorde allt de kunde.

Varbergs BoIS riktar ett stort grattis till båda lagens prestation, och vill även tacka de ledare som varit med under veckan (Martin Enander, Pär Munther, Adnan Bainca, Jonas Lejeviken, Jimmy Avaloz, Patrik Björklund) utan er blir det inget! Stort tack också till alla föräldrar som skjutsat till Göteborg fram och tillbaks, stöttat, hejat och kommit med glada tillrop plus alla andra om hjälpt till runt laget. Tillsammans är vi starka! Nästa år tar vi nästa steg framåt!

Text: Pelle Larsson