Bli medlem i BoIS

DSC_0023

Har du ett grönsvart hjärta? Bli medlem och stötta Varbergs BoIS.

Varbergs BoIS tar avstamp mot en spännande framtid – mot högre höjder och fortsatt stabilt etablissemang i toppen av Superettan. Tillsammans med dig på läktaren vill Varbergs BoIS växa ytterligare.

Varbergs BoIS har över 500 medlemmar i föreningen och ambitionen är att växa ännu mera. Som medlem i Varbergs BoIS stödjer du hela Varbergsfotbollen!


Medlemsavgiften är på 450 kronor. Betalning sker via faktura som skickas direkt från vårt medlemssystem.

För att bli medlem i Varbergs BoIS går du in på www.laget.se/VARBERGSBOISUNGDOM/member och fyller i dina uppgifter. Vi skickar sedan en faktura inom några dagar till din angivna e-postadress!

Vid inkommen betalning får du sedan ditt medlemskort skickat till dig på posten.

Har du några frågor är du varmt välkommen att maila till info@boisfc.nu, eller slå oss en signal på 0340-898 11.

Ditt stöd och engagemang betyder enormt mycket!

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter för medlem i Varbergs BoIS FC.

Enligt gällande personuppgiftslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att, och hur, vi behandlar dina personuppgifter i egenskap av medlem i Varbergs BoIS FC. Vi, Varbergs BoIS FC, är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du ger oss i samband med ditt medlemskap. Behandlingen kommer ske i enlighet med våra åtaganden som idrottsförening.

Personuppgifter är all information som kan identifiera dig. Det innebär att den information som vi lägger in för att föra medlemsregister, alltså ditt fullständiga namn, personnummer, medlemskap, kön, e-post, adress och telefon, är personuppgifter.

Vi behandlar dina personuppgifter för att tillgodose ditt medlemskap och uppfylla våra skyldigheter mot dig som medlem. Om du slutar vara medlem i Varbergs BoIS FC kommer vi att radera dina personuppgifter om det inte finns någon särskild anledning att spara dem, i sådant fall kommer vi att ge information om vad som sparas och varför.

Vi är så kallade personuppgiftsansvariga för den här behandlingen av dina personuppgifter och du får gärna höra av dig till oss om du har några frågor om vår behandling eller för att kontrollera vilka personuppgifter vi behandlar om dig genom att begära ett registerutdrag.

Du kan även höra av dig till oss för att begära rättelse om du anser att dina personuppgifter är felaktiga eller om du vill att vi ska upphöra med behandlingen. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Genom att ansöka om medlemskap i Varbergs BoIS FC godkänner/samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter.