Bli medlem i BoIS

Därför ska du bli en av oss!

Nu har du en historisk möjlighet att bli medlem i ett allsvenskt lag. Ett lag som värnar om att alla ska känna sig välkomna och alla ska få uppleva den äkta fotbollsgemenskap som finns oavsett vem du är.

Vår vision lyder: Tillsammans är vi västkustens främsta fotbollsklubb och vi har fyra värdeord som guidar oss: Glädje, stolthet, mod och respekt. Detta tillsammans med vår BoIS-anda har gjort det möjligt att vi nu faktiskt är ett allsvenskt lag.

Men vi är inte som andra, vi nöjer oss inte med det. Vi ska bygga vidare och på denna resan är det viktigt att alla står bakom i både framgång och motgång. För här delar vi på både glädje och sorg. Vi kommer att uppleva förluster. Men ärligt, så är glädjen vi upplever när vi vinner, faktiskt oöverträffad. Har du inte upplevt den tillsammans med oss, är det dags nu. För nu ska vi ta nästa steg och på den resan vill vi att du är med.

Förutom att du självklart är bjuden på årsmötet, så har vi också förhandlat fram bra rabatter och erbjudanden hos några av våra sponsorer. Dessa får du tillgång till när medlemskortet kommer, som en extra bonus. Vi är redan många som brinner för fotboll, allt från riktiga fotbollsnördar till föräldrar som skapar gemenskap, men vi vill bli fler och vi ska bli fler. För tillsammans är vi BoIS.

Priser:
Medlemskap                                                    450 kr
Medlemskap och halsduk                              599 kr
Medlemskap och matchtröja                        999 kr

För att bli medlem klicka på länken:

VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM! 

Du kommer då till en sida där du fyller i dina uppgifter. Glöm inte skriva en kommentar om du önskar något av medlemspaketen! Beställer du medlemskap & tröja så glöm inte ange storlek.Vi skickar sedan en faktura inom några dagar till din angivna e-postadress!

Medlemsrabatter på medlemskortet:

Ditt medlemskort finnas sedan att hämta på Sportkontoret som tillsvidare är öppet för uthämtning av säsongskort och medlemskort. Självklart kan vi också skicka ditt medlemskort per post om ni inte har möjlighet att hämta det.

Har du några frågor är du varmt välkommen att maila till info@boisfc.nu, eller slå oss en signal på 0340-898 11.

Information om och samtycke till behandling av personuppgifter för medlem i Varbergs BoIS FC.

Enligt gällande personuppgiftslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att, och hur, vi behandlar dina personuppgifter i egenskap av medlem i Varbergs BoIS FC. Vi, Varbergs BoIS FC, är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du ger oss i samband med ditt medlemskap. Behandlingen kommer ske i enlighet med våra åtaganden som idrottsförening.

Personuppgifter är all information som kan identifiera dig. Det innebär att den information som vi lägger in för att föra medlemsregister, alltså ditt fullständiga namn, personnummer, medlemskap, kön, e-post, adress och telefon, är personuppgifter.

Vi behandlar dina personuppgifter för att tillgodose ditt medlemskap och uppfylla våra skyldigheter mot dig som medlem. Om du slutar vara medlem i Varbergs BoIS FC kommer vi att radera dina personuppgifter om det inte finns någon särskild anledning att spara dem, i sådant fall kommer vi att ge information om vad som sparas och varför.

Vi är så kallade personuppgiftsansvariga för den här behandlingen av dina personuppgifter och du får gärna höra av dig till oss om du har några frågor om vår behandling eller för att kontrollera vilka personuppgifter vi behandlar om dig genom att begära ett registerutdrag.

Du kan även höra av dig till oss för att begära rättelse om du anser att dina personuppgifter är felaktiga eller om du vill att vi ska upphöra med behandlingen. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Genom att ansöka om medlemskap i Varbergs BoIS FC godkänner/samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter.