Det blir ingen fortsättning i Varbergs BoIS för Stojan Lukics del. Den rutinerade målvakten som idag fyller 41 år har beslutat sig för att lägga handskarna på hyllan och fokusera på sin civila karriär. Stojan skrev inför den just avslutade säsongen på ett kontrakt som sträckte sig över Allsvenskan 2020. Han vaktade målet i 19 utav 30 matcher under säsongen och har varit en viktig del i lagets framgångsrika säsong.

Stojan Lukic själv om sin tid i BoIS:

-Jag är väldigt glad och stolt över min tid i Varbergs BoIS. Det vi gjorde detta året i Allsvenskan är en bragd. Jag kommer sakna alla ledare och spelare enormt mycket och hoppas att 2021 blir ett minst lika bra år som detta.

Akademi & Sportchef Martin Pringle:

-Stojan har imponerat på oss alla genom det han presterat och sitt engagemang. Det är synd att han lägger av men det har vi givetvis full förståelse för. Vi tappar framförallt en bra spelare men också en bra kille i omklädningsrummet, Stojan har visat vägen med sin tävlingsinstinkt och kravställning, den manteln få nu andra plocka upp och spinna vidare på. Vi önskar honom lycka till med jobbet som fastighetsmäklare, vilket lär gå bra med tanke på hans tävlingsinstinkt. Stojan slutar med flaggan i topp.

Vi gratulerar Stojan på födelsedagen, tackar för hans insatser i Varbergs BoIS och önskar honom all lycka till i framtiden!