För tillfället har vi valt att stoppa/pausa försäljningen av säsongskort på sittplatsläktaren. Detta för att vi ännu inte har någon detaljerad planering över exakt vilka platser som kommer att försvinna och vilka som kommer vara kvar. Kommunen är för tillfället i görningen med denna planering och vi bör inom kort få den information vi behöver för att bygga om arenan i biljettsystemet. Något som tar ca 8 arbetsdagar.

Så snart allt är klart, vilket bör ta 3-4 veckor, så kommer alla som redan köpt sina säsongkort för 2020 (onumrerade) att få välja sina platser. Information om när kommer skickas ut via mail samt post till dem som inte har tillgång till mail samt på hemsidan.

En del platser går som alla vet bort då de är placerade lågt ner och har därmed skymd sikt. Det som i övrigt är på gång i byggnation är fler mediaplatser, studio samt övervakningsrum o.s.v. Lägg därtill ökade krav på platser från SvFF, SEF samt VIP och sponsorplatser. För att kunna tillgodose att hedersmedlemmar och tidigare trogna supportrar får behålla så bra platser som möjligt har vi nu alltså valt att tillfälligt pausa försäljningen på sittplatsläktaren. Så snart vi säkerställt att vi löst alla platser för ovan nämnda, så kommer vi att släppa eventuellt resterande platser. Försäljningen blir då “som vanligt” och man väljer då plats direkt vid köpet.

När alla har valt sina platser så kommer tillverkningen av plastkorten att sätta igång för att kunna levereras i så god tid som möjligt innan första hemmamatchen 11/4 kl.15.00 mot Örebro SK på Varberg Energi Arena.