U17 spelade under lördagen mot skånska IF Lödde. Resultatet skrevs till 5-1 hemma på Påskbergsvallen. BoIS öppnade starkas och tog ledningen redan i den första matchminuten genom Diego Avalos efter fint spel längs kanten. Lödde skulle dock komma tillbaka bara några minuter senare och kvittera till 1-1 efter att BoIS varit lite obeslutsamma i eget straffområde.

BoIS fortsatte dock med sitt fina spel och var framförallt heta kring motståndarnas mål, detta resulterade i att BoIS återtog ledningen i den 19:e minuten genom Linus Helltegen för att sedan uttöka till 3-1 efter 27 minuter då Diego Avalos gjorde sitt andra för dagen. 3-1 stod sig sedan till halvtidsvilan.

BoIS hade i större delen av matchen mycket bra koll på Löddes raka och långa spel, samtidigt som det var en väldigt fysiskt krävande match. I andra halvlek sjönk därför tempot efter hand, dels på grund av värmen. BoIS hade som sagt bra kontroll på händelserna och lyckades uttöka två gånger till innan domaren blåste för full tid. 4-1 kom i den 60:e minuten genom Kalle Tiberg och i den 70:e minuten gjorde Julius Petersson matchens sista mål till 5-1.

Tränare Christoffer Eriksson var nöjd efter matchen:
– Totalt sett är det en bra insats idag då Lödde samlat ihop många poäng i serien hittills. Spelmässigt såg det bra ut, även om värmen tog ut sin rätt denna dag.

U17-lagets nästa match spelas den 16 juni borta mot IFK Värnamo.

U19 mötte Lunds BK under söndagen och gick därifrån med en säker 4-2-seger. Den fjärde raka för U19-laget som nu inte förlorat sedan matchen mot Torslanda den 20 maj.

Den första halvleken är jämn, men det är BoIS som tar ledningen genom Erion Sadiku i den 10:e minuten. Lund skulle sedan hitta en kvittering precis innan halvtidsvilan, vilket ofta är viktiga psykologiska mål. Idag räckte det dock inte för Lund, där BoIS, efter ett bra snack i halvtid kom ut och tog tillbaka ledningen redan i den 53:e minuten genom Albert Aliu.

BoIS fortsatte sedan att trumma på och i den 76:e minuten skulle Lunds målvakt behöva hämta ut bollen ur eget mål igen då Vilhelm Åkervall Stenqvist var framme och satte 3-1. Minuterna senare skulle tvåmålsskytten från Osbyvinsten förra veckan, Valtrim Shala sätta spiken i kistan till 4-1.
Lund reducerade sedan i slutminuterna till 4-2, men kort därefter blåste domaren för full tid och den fjärde raka segern var klar.

En välspelad match i värmen, där dagens tillfälliga coach-duo Per Munther och Per Broberg var nöjda att se spelarna ta ansvar med en helt ny tränarkonstellation.

U19-lagets nästa match spelas borta mot Lerums IS den 17 Juni klockan 14:00.